2024.03.19, Kedd
Elrajtolt Érd szakképzési iskolájának felújítása és bővítése
Az felújított iskola látványterve (archiv.erdmost.hu)

Elrajtolt Érd szakképzési iskolájának felújítása és bővítése

magyarepitok.hu, lokal.hu

2019.10.21. 11:00 - Almási Krisztina

A fejlesztés keretében tornatermet, új parkolókat és háromszintes műhelyházat is kap az intézmény a Fejér-B.Á.L. munkájával.

Hirdetés

Letették az Érdi Szakképzési Centrum Kós Károly Szakgimnáziumának és Szakközépiskolájának alapkövét, az intézmény a Fejér-B.Á.L. Építő és Szolgáltató Zrt. munkájával két éven belül teljesen megújul. A 6 milliárd forintos beruházás célja az érdi Kós Károly Szakképző Iskola 1970-as években emelt főépületének felújítása és bővítése:

  • új tantermekkel,
  • egy 1150 négyzetméteres új tornacsarnokkal,
  • az Érdi Szakképzési Centrum helyiségeivel,
  • valamint egy önálló műhelyházzal.

A telken meglévő elavult épületállományt lebontják. Az új nyugati épületszárnyban a tornatermet az aulához képest egy szinttel süllyesztve alakítják ki. A gyakorlati szakoktatás biztosítására önálló háromszintes műhelyépület készül, melyben 500 adagos főzőkonyha is létesül.

A fejlesztés keretében a területen 24 darab új parkolóhelyet alakítanak ki a meglévő 15 férőhely mellé, valamint 84 kerékpártárolót is létrehoznak. Az intézményhez kapcsolódóan új kültéri sportpálya is létesül majd, valamint a telek kertészeti rendezését is elvégzik.

A felújított és bővített intézmény több mint 9200 négyzetméterrel jön majd létre. Az oktatási fejlesztés célja a jól képzett szakemberek nevelésének segítése.

Mi épül?Fejér-B.Á.L. Zrt.Érdoktatási beruházásiskolafelújítástornaterem

Hírlevél

Hirdetés