2024.03.28, Csütörtök
Európai színvonalú megjelenést kap a MOL vidéki székháza
Látványtervek: Value4Real Kft.

Európai színvonalú megjelenést kap a MOL vidéki székháza

magyarepitok.hu

2020.03.24. 14:22 - Almási Krisztina

Az EBH INVEST munkájával az irodaházban korszerűsítik az éttermet, a konyhát és a lobbi területét is.

Hirdetés

Elkezdődhet a MOL Központi Irodaházának felújítása Tiszaújvárosban, melyet az EBH INVEST fog elvégezni. A kivitelezési munkák megkezdésének elengedhetetlen feltétele a MOL szigorú követelményeinek való megfelelés. Az egészség-, munka- és környezetvédelmi auditálást az EB HUNGARY INVEST Kft. maximális pontszámmal teljesítette. Az átalakítások generáltervezője a Mep Q Engineering Kft., akinek alvállalkozója a V4R Kft. (látványtervek: Value4Real Kft.).

A beruházás magába foglalja az irodaház éttermének, konyhájának és lobbijának korszerű, európai színvonalú átalakítását. A fejlesztés részeként energiatakarékos konyhatechnológiát hoznak létre modern szagelszívó és légtechnikai rendszerrel.

Az étterem-büfé-kávézó, valamint a lobbi területe modern hatású, igényes burkolatot kap, továbbá a világítást és a légtechnológiát szintén korszerűsítik.

A belső terek növénykazettás megjelenését összehangolják az udvar kertépítészeti megoldásaival, ami mind a látogatók, mind a dolgozók számára természetközeli hangulatot nyújt majd.

 

Az átalakítások generáltervezője a Mep Q Engineering Kft., akinek alvállalkozója a V4R Kft. (látványtervek: Value4Real Kft.).


Még idén nyárra megújul az irodaház

A kivitelezési munkálatok a 2020 februárjában való szerződéskötés után kezdődtek meg, jelenleg a bontási munkák és a meglévő, megmaradó szerkezeti elemek korróziós javítási munkái zajlanak.

Az átalakítási munkák átfutási ideje a munkaterület biztosításától számítva 150 nap, így a felújított épületrész idén augusztustól már a dolgozók rendelkezésére áll majd. A kivitelezés az irodaház folyamatos működése mellett történik egy elkülönített munkaterületen, a helyi vagyonvédelmi előírások betartásával és a beléptetés szabályozásával.

Mi épül?EBH INVESTTiszaújvárosépületfelújításirodairodaház

Hírlevél

Hirdetés