2024.06.20, Csütörtök
Hatalmas termékválasztékkal nyílt meg a Merkbau megújult szegedi centere
Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

Hatalmas termékválasztékkal nyílt meg a Merkbau megújult szegedi centere

magyarepitok.hu

2020.08.11. 07:14 - Almási Krisztina

A helyi center kibővült kínálatában a hagyományos építőanyagok mellett helyet kaptak többek közt a külső-belső nyílászárók, csempék, szaniterek, laminált padlók és építőipari szerszámok is.

Hirdetés

A közelmúltban nyílt meg a Merkbau Kft. új szegedi centere, ahol egy új, a termékek széles választékát reprezentáló bemutatóteret alakítottak ki – a kínálatban külső-belső nyílászárók, csempe, szaniter és laminált és vinyl padlók is megtalálhatók.

A 650 négyzetméteres bemutatóterem megépítését – amelyhez egy 150 négyzetméteres fűtött raktár is tartozik – 2019-ben kezdte el a Merkbau, hogy folyamatosan új termékcsoportcsoportokkal növelje kínálatát.

 

Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu


Így fejlődött ki a szegedi center

Összesen 7 fővel, 2012 márciusában nyílt meg a vállalat szegedi centere, a sikeres nyitás után pedig folyamatosan nőtt az építőanyag-értékesítési részarányuk, létszámuk és választékuk a szegedi piacon.

Elsőként a raktárkapacitást növelték, ehhez 2015-ben 5000 négyzetméterrel, majd 2018-ban közel 10 ezer négyzetméteres szabad területtel, és 1200 négyzetméteres magaspolcos raktárral bővültek.

Jelenleg a szegedi centerben 21 fő dolgozik, továbbá több támogatóterület is Szegeden végzi a munkáját – köztük a nyílászáró beépítő csapat, logisztikusok és képviselők.

 

Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

 

Galéria

Mi épül?Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Zrt.Szeged

Hírlevél

Hirdetés