2024.03.19, Kedd
Több mint 100 új lakást ad át a SWIETELSKY a Ferencváros frekventált részén - galéria
Fotók: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

Több mint 100 új lakást ad át a SWIETELSKY a Ferencváros frekventált részén - galéria

magyarepitok.hu

2020.08.07. 07:39 - Szabó Ákos

Saját beruházásban épített fel a cég a fővárosi Balázs Béla utcában egymás közvetlen közelében két új lakóházat, melyek már a használatbavételi engedélyre várnak.

Hirdetés

Átadás alatt áll a BB20 és a BB23 társasház – tudta meg lapunk a SWIETELSKY Magyarország Kft. projekt illetékesétől. A magas- és mélyépítésben is jelentős hazai szereplőnek számító cég a IX. kerületben összesen 121 lakást épített saját beruházásban.

 

A képre kattintva galéria nyílik.

A Balázs Béla utcában egymás szomszédságában elkészült két épületben a praktikus kialakításra törekedtek. Így számos különböző lakástípust alakítottak ki a stúdióapartmanoktól a közel 90 négyzetméteres, három szobás lakásokig.

 

Saját erkély, mélygarázs

 

 

Az otthonok mintegy fele már el is kelt, a még elérhető lakások listáját a bbhazak.hu oldalon lehet megtekinteni. A kialakításnál figyeltek arra, hogy szinte minden lakáshoz tartozzon saját erkély. A világos és modern, különösen a magasabb szinteken változatos építészeti kialakítás pedig jól illik a Balázs Béla utca környezetébe.

 

 

A két hétszintes lakóházat, vasbeton alaplemezről induló vasbeton pillérvázzal és vázkitöltő téglafalazattal, hangszigetelő lakáselválasztó téglafalakkal építették fel. Teremgarázs és tárolók kerültek kialakításra a -1 szinten, illetve a földszinten. A belső udvarokon, az adott lakásokhoz tartozó belső kertek szolgálhatnak a pihenés helyszínéül.,  A beruházás a végéhez közeledik – már csak a használatbavételi engedélyre vár a SWIETELSKY Magyarország.

 

 

Galéria

Mi épül?Swietelsky Magyarország Kft.Ferencvároslakásépítésúj építésű lakásokBudapest

Hírlevél

Hirdetés