2024.03.19, Kedd
Zöld szállodát épít a kecskeméti fürdőnél a HÉP

Zöld szállodát épít a kecskeméti fürdőnél a HÉP

magyarepitok.hu

2020.10.20. 10:00 - Hegedűs Gergely

A magasépítő vállalat kivitelezésében napelemekkel és a fürdőben keletkező metángázt hasznosító kazánrendszerrel jön létre a hotel.

Hirdetés

Generálkivitelezőként új szálloda építésébe kezdett a Horváth Építőmester Zrt. Kecskeméten. A Kecskemét Aqua Hotel a város fürdője mellett épül fel. A háromcsillagos szálloda közel egymilliárd forintos beruházásban jön létre.

A magyarepitok.hu értesülése szerint az építkezés szeptember végén kezdődött el, a befejezés tervezett ideje a jövő év vége. A beruházó a fejlesztés által egy eddig betöltetlen piaci szegmens igényeit kívánja kielégíteni.

A földszint+2 emeleten létrejövő épületben 41 szoba lesz, mindegyikük 20 négyezetméteres alapterülettel. A hotel mozgáskorlátozottak számára is kínál majd szobát, a családok számára pedig összenyitható szobákat biztosít. A szálloda reggeliztetést is vállal, illetve hozzáférést biztosít a fürdő szolgáltatásaihoz is.

Az épület energiaellátását megújuló energia biztosítja majd: egyrészt napelemeket alkalmaznak, másrészt a fürdő által jelenleg a levegőbe engedett metángázt hasznosító kazánrendszert.

Galéria

Mi épül?Horváth Építőmester Zrt.szállodaberuházásKecskemét

Hírlevél

Hirdetés