2024.03.19, Kedd
Már a használatbavételi engedélynél tart a pesti belváros luxusirodája
szervita.com

Már a használatbavételi engedélynél tart a pesti belváros luxusirodája

realista.hu, magyarnemzet.hu, magyarepitok.hu

2021.01.27. 13:30 - Kolinek Nóra

A Budapest belvárosában épülő Szervita Square Building kivitelezését a DVM Group végzi, a mélyépítési munkákat pedig a cég partnereként a HBM Soletanche Bachy végezte el.

Hirdetés

Megkapta a használatbavételi engedélyt a főváros pesti oldalának egyik legelőkelőbb és leglátogatottabb részén, az V. kerületi Szervita téren található Szervita Square Building – derült ki a realista.hu cikkéből. Az ingatlan fejlesztője a Horizon Development, építésztervezője, projektmenedzsere és kivitelezője a DVM group. Az alapozási munkák tervezését és kivitelezését a DVM group partnereként a HBM Soletanche Bachy Kft. végezte, amelyről korábban részletesen beszámoltunk.

A realista.hu Massányi Tiborral, a DVM group ügyvezető partnerével készített interjút, aki elmondta, hogy 

a Szervita Square Building nemrégiben kapta meg a használatbavételi engedélyt, belső kialakítási munkálatai pedig még egész évre munkát adnak a cégcsoport számára.

Hozzátette azt is, hogy a 2021-es év fontos szervezeti változást hozott a cégcsoport életében, hiszen az eddig különálló jogi és gazdasági egységként működő DVM Design Kft., DVM Construction Kft. és DVM Fővállalkozás Kft. január 1-től immár egyesülve, DVM Group Kft. néven folytatja működését. Az interjúból kiderül, hogy a cégcsoport több kiemelkedő új projektet nyert el, ami stabilitást ad a következő évre, és biztosítja a fejlődés lehetőségét.
 

Nemzetközi szofverfejlesztő vállalat is beköltözik

További friss hír a projekttel kapcsolatban, hogy a Szervita Square Buildinget választotta globális termékinnovációs központjának helyszínéül az amerikai alapítású Diligent Corporation -derült ki a Magyar Nemzet cikkéből.

A vállalatirányítást támogató rendszereket fejlesztő cég háromszáz új munkahelyet hoz létre.

A cég fő profilja a termékmenedzsment, a szoftverfejlesztés, a minőségbiztosítás, a kiberbiztonság, az infrastruktúra-üzemeltetés. A központ várhatóan 2021 második felében kezdi meg működését.
 

Luxuslakásokat is kialakítanak

A 14.900 négyzetméter alapterületű, Szervita Square Building hétemeletes földszintjén, mezzaninján és -1-es szintjén kiskereskedelmi szolgáltatások kapnak helyet, az alsó 4 emeleten irodákat, míg az 5. és 6. emeleten luxuslakásokat alakítanak ki. Ezzel együtt még 4 mélygarázsszint is épült, amelyek mind a lakosság, mind a ház bérlői és tulajdonosai számára parkolási lehetőséget biztosítanak.

Mi épül?DVM groupHBM Kft.iroda

Hírlevél

Hirdetés