2024.04.17, Szerda
Egyedi közösségi szolgáltatásokkal épül a Park West 2
Képek: LIVING

Egyedi közösségi szolgáltatásokkal épül a Park West 2

LIVING

2021.04.08. 16:08 - Kalácska-Nagy Nóra

A mélyépítési munkák március végén indultak el a Strabag kivitelezésében.

Hirdetés

Elindultak a kivitelezési munkálatok a WING lakófejlesztési üzletága, a LIVING 2020 szeptemberében bejelentett Park West projektje második ütemén – derült ki a LIVING sajtóközleményéből. Az országban elsőként közösségi és okos szolgáltatásokat is biztosító lakóingatlan-fejlesztő a XIII. kerületi Ferdinánd negyedben épülő beruházásával a városi pezsgést és aktív életmódot kedvelőket célozza meg, akik számára fontos a jó lokáció, a lakópark nyújtotta széles szolgáltatáspaletta és a fejlesztő által biztosított magas minőség.

A Park West 2 projekt átadására várhatóan 2023 első félév végén kerül majd sor. A mélyépítési munkák március végén indultak el, közösen a Park West befejező, harmadik ütemének munkálataival, amely előrevetíti a Park West 3 majdani, terv szerinti indítását is. A mélyépítési munkálatokat a Strabag végzi.

Képek: LIVING

Minden lakáshoz tartozik terasz

A dinamikusan fejlődő XIII. kerületi Ferdinánd negyedben, a Dózsa György út és a Lehel utca közvetlen közelében, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt található lakópark lokációjának köszönhetően kiváló választás a városi életet és aktív életmódot előnyben részesítők számára. A lakópark környéke könnyen megközelíthető mind gépjárművel, mind kerékpárral, mind tömegközlekedéssel.

A 234 darab, többségében 40-50 négyzetméteres lakással rendelkező Park West 2 tervezésénél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz kialakítása, illetve a környezettudatos megoldások használata.

Minden lakáshoz tartozik terasz, illetve az összes lakás esetében elérhető mélygarázsban biztosított parkolóhely, a felső szintekről pedig kilátás nyílik többek között a budai hegyekre és a Városligetre is.

Képek: LIVING

Közösségi nappali támogatja a munka és a magánélet egyensúlyát

A LIVING, az ország első közösségi lakóparkfejlesztőjeként a Park West 2 esetében is olyan egyedi közösségi szolgáltatásokat biztosít a lakóinak, mint

  • a közösségi nappali-társalgó,
  • könyvtár,
  • takarítás,
  • fészer
  • vagy a 0-24 órás csomagátvétel.

A LIVING szeretné támogatni a munka és a magánélet egyensúlyát, így a Park West közös nappalija nem csupán a relaxáció helyszíne lehet, de co-working munkateret és ennek részeként business corner szolgáltatásokat is kínál.

A Park West 2 minden lakása okosotthon, így a lakók kivétel nélkül élvezhetik a SMART LIVING szolgáltatás előnyeit: a SMART Home ingyenes alapcsomagban található központi egység, okos dugalj, ingyenes WiFi szolgáltatás, valamint fűtésszabályozás külön díj ellenében igény szerint bővíthető SMART+ csomaggal, hogy a lakók még inkább otthon érezhessék magukat és mindennapjaik még kényelmesebben telhessenek.  

Mi épül?StrabagBudapestWing Zrt.lakópark

Hírlevél

Hirdetés