2024.03.28, Csütörtök
Különleges kialakítású lakóparkot épít a Népliget szomszédságában a Bayer Construct cégcsoport
Látványterv: Bayer Property Zrt.

Különleges kialakítású lakóparkot épít a Népliget szomszédságában a Bayer Construct cégcsoport

magyarepitok.hu

2022.03.25. 09:39 - Hegedűs Gergely

A magyar vállalatcsoport saját beruházásban fejleszt lakásokat a főváros 10. kerületében, az egyedi kialakítás lehetővé teszi a tetőkertek kiépítését.

Hirdetés

Nemrégiben megkezdődtek a Bayer Construct vállalatcsoport saját beruházásában és kivitelezésében megvalósuló, egyedi kialakítású, 298 lakásos Balance Garden lakópark építési munkálatai - derült ki a Bayer Property Zrt. közleményéből.

A Budapest X. kerületében, az Üllői úttal párhuzamos csendes mellékutcában épülő, egyedi kialakítású, három lépcsőházas társasház hétemeletes lesz. A közlemény kiemeli, a Népliget szomszédságában kiváló infrastrukturális adottságokkal létrejövő lakóparkot az ágazati rangsorban TOP 50-es piaci szereplő, a magyar tulajdonú Bayer Construct vállalatcsoport kivitelezi.

A lakópark építészeti különlegessége, hogy a földszinti egység három különböző építményből áll majd, melyek az első és a második emelet találkozásánál összeépülnek, azt követően pedig a harmadik szint után újból szétválnak, három toronyban végződve. Az egyedülálló kialakítás lehetővé teszi, hogy a harmadik emelet átkötő elemein két tetőkert kerüljön kialakításra.


A társasház mindhárom lépcsőházában lifttel ellátott, tágas előcsarnokok lesznek

A társasház mind a 298 lakása rendelkezik majd erkéllyel, terasszal vagy a földszinti lakások esetében közvetlen kertkapcsolattal. Az otthonokat modern klímaberendezéssel szerelik fel. Az ingatlan belső kertrészén belül fenntartható, többszintes zöldkörnyezet biztosít majd lehetőséget szabadidős kikapcsolódásra, sportolásra és pihenésre.

A hagyományostól eltérően a társasház mindhárom lépcsőházában lifttel ellátott, elegáns és tágas előcsarnokok kerülnek kialakításra. A Balance Garden minden lakásához egyéni parkolóhelyet biztosít. A parkolást egy felszíni 42 férőhelyes parkoló, illetve egy 257 beállási lehetőséggel ellátott mélygarázs teszi lehetővé. A fenntarthatóság jegyében 30 parkolóhely kialakítása e-töltő állomás kiépítésére is lehetőséget nyújt.


A VABA-lakópark lakásait gyakorlatilag már eladták

Az összegzés a társasház fejlesztését végző Bayer Property portfóliójára is kitér. A vállalat legutóbbi projektje, a XI. kerület egyik legnépszerűbb részén, a Bikás park mellett épülő VABA Apartments nemrégiben került átadásra, az első lakók már be is költöztek. Az exkluzív lakásokra óriási volt az érdeklődés, a közel 200 lakás 99%-át ugyanis már el is adták.

A Balance Garden építési munkálatai az ütemtervnek megfelelően haladnak. Az otthonokat új lakóik 2023 III. negyedévében vehetik majd át. Az érdeklődők előtt azonban márciustól nyitott a lehetőség az értékesítési előregisztrációra, ami az ingatlanárakat jelentősen befolyásoló alapanyagárak növekedése miatt komoly megtakarítást is eredményezhet a most lakást vásárlóknak.

Érdeklődni a Bayer Property weboldal Balance Garden aloldalán lehet.

Mi épül?lakóparkBayer Construct Zrt.Bayer PropertyNépligetingatlanfejlesztéslakásépítés

Hírlevél

Hirdetés