2024.04.19, Péntek
Célegyenesben a Bayer Construct cégcsoport két nagyszabású fejlesztése
Látványtervek: LIMA Design

Célegyenesben a Bayer Construct cégcsoport két nagyszabású fejlesztése

magyarepitok.hu

2021.04.29. 09:52 - Hegedűs Gergely

Az újbudai VABA Apartments és a balatonlellei Napfény Resort esetében is megmutatkozik a fejlesztői és a kivitelezői érdek egyesülése: páratlan gyorsasággal, kiemelkedő technológiai megoldásokkal és magas minőségben épít otthonokat a Bayer Property, melynek projektjei immár közel 1500 lakást ölelnek fel.

Hirdetés

Célegyenesbe fordult a Bayer Property két exkluzív otthonteremtő fejlesztése – értesült a magyarepitok.hu. A fővárosban az újbudai Bikás park mellett épülő VABA Apartments, valamint a Balatonlellén, a közvetlenül a vízparton fekvő Napfény Resort egyaránt a befejező fázisához érkezett a Bayer Construct cégcsoport kivitelezésében.


Ezért garantált a gyors kivitelezés és a magas minőség

A Bayer Property a magyar tulajdonban levő Bayer Construct cégcsoportjának tagjaként működik, a korábban a tíz évig a Colas Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatójaként tevékenykedő Sokorai István irányításával, akivel érkezésekor lapunk interjút is készített. Az ingatlanfejlesztő vállalat a szóban forgó két projekt mellett számos egyéb gigaberuházást és komplex, multifunkciós fejlesztést valósít meg.

A vállaltcsoport által kevesebb mint egy éve megalapított Bayer Propertynek az előkészítés és megvalósítás alatt álló projektjei már közel 1500 lakást ölelnek fel

– derül ki a cégcsoport közleményéből.

A tavaly októberi fúzió óta szintén a vállalatcsoport tagja Közép-Európa egyik legjelentősebb építész és belsőépítész tervezőirodájaként a LIMA Architecture & Interior Design, amely mindkét szóban forgó projektben érintett. Az olvasóinknak Madosfalvi Zoltán ügyvezető-tulajdonos által bemutatott, Magyarországon több szempontból is egyedülálló LIMA készítette a lakások belsőépítészeti terveit Balatonlellén és a VABA esetében is.

A közlemény hangsúlyozza, a gyors kivitelezés és a magas minőség egyaránt garantált a projektek során. A vállalatcsoport működésében ugyanis egyesül a fejlesztői és a kivitelezői érdek annak köszönhetően, hogy a Bayer Construct az elmúlt 20 évben lépésről lépésre a teljes építőipari-ingatanfejlesztési vertikumra kiterjesztette tevékenységét, ahogy azt lapunk is több cikkben bemutatta.


A háromtornyos ház mindössze hat hónap alatt szerkezetkész lett

A közleményből kiderül, a XI. kerület egyik legnépszerűbb részén, a Bikás park mellett épülő VABA Apartments már 80%-os készültséget ért el. Ebben a beruházásban 168 lakás és 4.000 m2 irodaterület kerül kialakításra az új kelenföldi városközpont közelében, kiváló közlekedéssel, de mégis zöld környezetben. Az alkalmazott csúcstechnológiának köszönhetően a háromtornyos ház hat hónap alatt szerkezetkész lett, amiről lapunk is beszámolt.

A tavaly novemberi bokrétaavatón készült fotó - Dernovics Tamás/magyarepitok.hu


A prémiumbútorokkal berendezett, azonnal beköltözhető lakások műszaki tartalom tekintetében is kiemelkedők: a társasház a legmodernebb építőipari technológiákkal készül, a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően.

A közlemény külön kitér rá, hogy a lakások befektetésnek is ideálisak, ráadásul az itt vásárolt ingatlanok esetében lehetőség lesz arra, hogy a bérleménykiadás-menedzsmenttel kapcsolatos összes feladatot a fejlesztő, Bayer Property intézze.


A balatoni társasház lakásai azonnal beköltözhető formában vehetők át

A Balatonlellén épülő Napfény Resort a VABA-nál is előrehaladottabb állapotban van. Az egykori SZOT-üdülő helyén épülő 50 lakásos, közvetlenül a szabadstrandhoz kapcsolódó felsőkategóriás társasház és a hozzá tartozó parkoló 95%-ban készült el.

A közlemény szerint a Balaton partján modern, energiatakarékos 50 lakásos, közvetlenül a szabadstrandhoz kapcsolódó felsőkategóriás társasház épül. A két épületrészből álló projekt egyik különlegessége, hogy az A-épületrész földszint plusz hét emeletes magasságával Balatonlelle legmagasabb épülete, természetes örökpanorámával a tóra. „Az épület modern és innovatív dizájnt, illetve letisztult forma- és színvilágot kap” – derül ki a közleményből.

Mindkét épületrész legfelső emeletén különleges penthouse lakások épülnek. A balatoni kilátást pontmegfogott üvegkorlátok biztosítják az erkélyekről, emellett parkosított udvar, kültéri medence, és egy 50 férőhelyes parkoló is épül az otthonokhoz. A közel nulla energiaigényű, a 2021-ben életbe lépő energetikai követelményeknek is megfelelő otthonok további előnye, hogy az új tulajdonosok részben berendezetten, gépesített konyhával, azonnal beköltözhető formában vehetik át ezeket.

Galéria

Mi épül?ingatlanfejlesztésBayer PropertyBayer Construct Zrt.BalatonlelleLIMA Architecture & Interior Designlakásépítés

Hírlevél

Hirdetés