2024.07.27, Szombat

Hirdetés

Az egészségre fókuszál Sárvár legújabb, prémium kategóriás szállodája
Látványterv: Market Zrt./Facebook

Az egészségre fókuszál Sárvár legújabb, prémium kategóriás szállodája

magyarepitok.hu, sarvarvaros.hu, vaol.hu

2022.04.04. 15:00 - Kalácska-Nagy Nóra

A 83 szobás, prémium kategóriás hotel kivitelezését már a tél folyamán megkezdte a Market Zrt.

Hirdetés

Modero Health Concept Hotel Sárvár néven épül a város legújabb szállodája, amely a Market Építő Zrt. kivitelezésében valósul meg – olvasható az építőipari vállalat Facebook bejegyzésében.

A létesítmény a sárvári kórház mögött, a Csónakázó-tó mellett lévő 3,7 hektáros területen fog elhelyezkedni, ám a terület 9 %-át foglalja majd el a szálloda épülete, a megengedett 40% helyett. A Unione Sárvár Kft. a szálloda építtetője és leendő üzemeltetője. A Csónakázó-tó melletti sétány - a jelenlegi tervek szerint – megmarad – olvasható a sarvarvaros.hu oldalon.

A projekt ünnepélyes megnyitójára március végén került sor. A vaol.hu cikke szerint a hotel több mint tízmilliárd forintból valósul meg, melyet a magyar kormány 2,5 milliárd forinttal támogatott.

 

Egyedi és különleges koncepció készült

A tervek szerint a jövő ősszel megnyíló hotel a város gyógyhelyének adottságait kihasználva épül meg - egy holisztikus szemléletű turisztikai koncepciót megvalósítva. Bencze Zsolt, a Unione Sárvár Kft. ügyvezető igazgatója az eseményen elmondta, hogy 15 évnyi előkészítés után sikerül megvalósítaniuk az egyedi koncepciójú hotelt.

„Egyedit és különlegeset kínálva úgy döntöttek, hogy az egészségre fókuszálva egy olyan létesítményt hoznak létre Magyarországon, amely ötcsillagos szolgáltatást kínál az egy hétre ide érkező vendégek egészségére figyelve. Itt olyan szolgáltatásokat vehetnek igénybe egyszerre, egy csomagban, amit máshol így nem tudnak megkapni” – folytatja a beszámoló. 

A 83 szobás, prémium kategóriás hotel kivitelezése már a tél folyamán megkezdődött, az alapozásnál tartanak a munkálatok, és nemsokára elkezdődik az épület felhúzása. A szálloda a tervek szerint 2023 őszén nyitja meg kapuit.

Mi épül?Market Építő Zrt.Sárvárhotelszállodaberuházás

Hírlevél

Hirdetés