2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Átadták a WING Airport City „I” csarnokát
Fotó: WING Zrt.

Átadták a WING Airport City „I” csarnokát

magyarepitok.hu

2022.09.20. 09:09 - Bíró Beáta

A hatezer négyzetméter bérbeadható területű épület a vállalat legújabb ipariingatlan-fejlesztése.  

Hirdetés

Elkészült a WING Zrt. legújabb csarnoképülete a Liszt Ferenc Repülőtér mellett található Airport City Business Parkban. A hatezer négyzetméternyi épület személyre szabott igények mentén kínál raktárterületeket a bérlők számára: rugalmas megoldásokat és piacvezető technikai újításokat kínál - áll az ingatlanfejlesztő cég közleményében.

Az Airport City teljes körű vámszolgáltatással, ingyenes kamionparkolóval és iroda kialakítási tervek elkészítésével is elősegíti, hogy a beköltöző cégek munkája már az első naptól zökkenőmentes legyen. A WING a következő években újabb ütemekben tervezi bővíteni a nagy sikerű, immáron 15 éve működő Airport City Business Parkot, kiemelt figyelmet szentelve a fenntarthatósági szempontoknak.

 

Fotó: Wing Zrt. 

 

A vállalat a magyar ipari ingatlanpiac egyik legnagyobb szereplőjeként közel 300.000 négyzetméter ipari portfólióval, aktívan közel 100 százalékos bérbeadottság mellett, illetve több, mint 200.000 négyzetméter fejlesztési potenciállal domináns jelenléttel bír Budapest északi és déli régióiban.

A főváros északi részén található East Gate, East Gate Pro és Login Business Park közel 210.000 négyzetméter megépített területével és további 60.000 négyzetméter fejlesztési potenciáljával domináns szereplője a térség ipari fejlesztéseinek. Ráadásul az East Gate Pro Business Park tervezett, 2022 harmadik negyedévi átadásával további 20.000 négyzetméternyi iroda- és raktárterülettel bővül majd a kínálat.

 

 

A WING a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége, emellett jelentős régiós ingatlanpiaci szereplő, többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata, a Varsói Értéktőzsdén jegyzett ECHO Investment. 1999-es alapítása óta mintegy 1,1 millió négyzetméternyi ingatlant fejlesztett Magyarországon. Vezető nagyvállalatok partnereként azok nemzetközi szintű ingatlanigényére nyújt hosszú távon megoldást. A vállalat fejlesztései között található többek között a Liberty Irodaház, amelynek szerkezetépítését a SWIETELSKY Magyarország Kft. végzi. A beruházásról korábban lapunk is beszámolt, a szerkezetkész épületről stábunk videót is készített

 

Mi épül?Wing Zrt.Airport City Business ParkingatlanfejlesztésBudapestLiszt Ferenc repülőtérraktárcsarnoképítés

Hírlevél

Hirdetés