2024.06.17, Hétfő
Impozáns környezetben épült kézilabdacsarnok Csongrádon

Impozáns környezetben épült kézilabdacsarnok Csongrádon

magyarepitok.hu

2023.07.16. 09:33 - Hegedűs Gergely

Elsődlegesen az utánpótlás-nevelést szolgálja majd, de az felnőttcsapat otthona is lesz, és egy középiskola is használja majd.

Hirdetés

A Holt Tisza partján, impozáns természeti környezetben épült a több mint 1700 négyzetméter alapterületű kézilabda munkacsarnok Csongrádon – adta hírül honlapján a kivitelező Bodrogi Bau Kft.

A kézilabda-munkacsarnok egy hét és fél méter szabad belmagasságú küzdőrészből, egy 150 ülőhelyes nézőtérből, valamint az ide tartozó földszintes kiszolgálóblokkból áll. A csarnok sportpadlója 1000 négyzetmétert foglal el, az öltözők pedig csaknem 120 négyzetméteren kaptak helyet.


A kivitelező saját gyára szolgáltatta a hőszigetelő anyagokat

Az épületbe az előcsarnokon át lehet bejutni, előtte egy fedett-nyitott várakozótér fogadja a vendégeket. Az intézmény előterében alakították ki a látogatói mosdókat, a két edzői öltöző és mosdó, a takarítószer-tároló helyiség és a konditerem a pedig folyosó végén kapott helyet.

A Bodrogi Bau beszámolójából az is kiderül, hogy a csarnok felépítésében a vállalat csongrádi kivitelezési egysége vett részt, a hőszigetelést pedig a Carboland hőszigetelő anyagokat gyártó üzemük biztosította.


A nem sportjellegű rendezvények megtartására is alkalmas

A kézilabda-csarnok elsődlegesen az utánpótlás-nevelést szolgálja majd, a Csongrádi Tigrisek Utánpótlás Kézilabda Egyesület, valamint az NB II-es felnőttcsapat otthona lesz, de a Bársony István mezőgazdasági középiskola diákjai is használhatják majd.

A létesítmény emellett egyéb sportrendezvények rendezésére is alkalmas, illetve más, nem sportjellegű rendezvények megtartásához szükséges védőburkolat is a fejlesztés részét képezi.

Mi épül?sportcsarnokCsongrádBodrogi Bau Kft.sportberuházások

Hírlevél

Hirdetés