2024.06.15, Szombat
Minden szempontból Budapest legmodernebb lakásai épülnek Zuglóban
Fotók/látványtervek: Bayer Property

Minden szempontból Budapest legmodernebb lakásai épülnek Zuglóban

magyarepitok.hu

2023.08.01. 18:02 - Bíró Beáta

A 2024 elején elkészülő korszerű, hőszivattyús rendszerrel ellátott otthonok zöld környezete biztosítja a lakók pihenését, feltöltődését.

Hirdetés

Kimagasló műszaki felszereltséggel ellátott lakások létesülnek Zugló újonnan épülő városnegyedében. Az innovatív épületegyüttes a XIV. kerület szívében a Bosnyák tér mellett jön létre. A fejlesztés helyet ad, lakóépület mellett irodáknak, kereskedelmi egységeknek. A többfunkciós városnegyed minimális energiaigényű lesz a geotermikus fűtéstechnológia kihasználásával. Továbbá az irodaépületek A++ kategóriájú besorolást kapnak majd. Az ingatlan modern felszereltsége, valamint az energiahatékony fűtésrendszerének köszönhetően, alacsony rezsiköltsége miatt a legjobb választás az igényes, tudatos vásárlóknak, ingatlanbefektetőknek.

Az O1 irodaház alatt kereskedelmi egységek - szupermarket, étterem, bank, divat és egyéb szolgáltatások - is elérhetőek lesznek, az épületek közötti részen sétáló utcákat és zöld parkokat létesítenek.

 

Látványtervek: Bayer Property

 

A 168 lakást magába foglaló Residence One tart a leglátványosabb kivitelezési fázisban a Zugló Városközpont épületei közül, amely márciusban érte el a szerkezetkész állapotot. A munkálatok azóta is ütemterv szerint haladnak. Jelenleg az aljzatbetonozást végzik az egyes szinteken, valamint a gépészeti és elektromos alapszereléseket. Kívülről zárják az épületet, zajlik a külső nyílásszárók beépítése, ezt követően a belső fejlesztési munkálatok, felületképzések – burkolás, festés – következnek. A Residence One épület lakásait 2024 második negyedévében adják át. 

 

 

Zugló új otthonai tömegközlekedéssel és közúton is kiválóan megközelíthetők 

A társasház közvetlenül a Bosnyák tér mellett található, amely a fővárosnak, valamint a XIV. és XV. kerületnek a fő közlekedési csomópontja. A belvárosból és a külsőbb, keleti városrészekből, agglomerációból egyaránt könnyen elérhető. A Csömöri úton számos buszjárat közlekedik, közvetlen belvárosi kapcsolattal, valamint a Nagy Lajos király úton kötöttpályás közlekedés is található, mely közvetlen metrókapcsolatot biztosít. Az M3 autópálya közelsége az M0 körgyűrűvel teremt gyors összeköttetést.

 

 

Árnyékolás és belső felszereltség magas minőségben

A társasházban 168 lakást és a földszinten négy üzlethelyiséget alakítanak ki. A lakók számára a -1. szinten és a bejárati szinten teremgarázs épül gépkocsibeállókkal, néhányhoz elektromos töltőegységet is biztosítanak.  

A nyolc emeleten elhelyezkedő otthonok három lépcsőházból (A, B és C) közelíthetők meg. 

A lakások alapfelszereltségébe tartoznak a konyhabútorok, beépített konyhai gépekkel, mosogatóval és csapteleppel, szaniterekkel, valamint a felszereltség részét képezi a beépített előszoba szekrények kialakítása is.

 

 

A lakások esetében kétféle színvilág választható a kivitelezés során: nude és szürke.

A földszinti lakásokhoz terasz tartozik, melyeket egységesen Viastein térburkoló elemmel burkolnak.  

Minden nyílászáróra egységesen motoros redőnyt építenek ki, rejtett redőnytokkal. A lakásokba födémbe integrált mennyezet hűtő-fűtő rendszer kerül beépítésre. A fürdőszobákat elektromos padlófűtéssel és törölközőszárítós radiátorral alakítják ki.

 

 
A belső udvarban tájépítész által tervezett kertben pihenésre és közösségi találkozásra alkalmas felületeket hoznak létre padokkal, játszótérrel. Az ültetett fák árnyékot adnak, idényjelleggel pedig virágba borul a kert egy része, így az új lakástulajdonosok gyönyörű zöld környezetben érezhetik otthon magukat.

 

Geotermikus fűtésrendszer - avagy a megújuló energiaforrásaink kihasználása

A létesítmény energiahatékonyságát a geotermikus energia biztosítja, ez az alapja a fűtési és melegvíz előállító rendszernek. Az épületben a központi melegvizet a pincei hőközpont szolgáltatja. Szintén a geotermikus kút adja a központi fűtés energiáját az épület valamennyi lakása, valamint a használati melegvíz felfűtés számára. Az ingatlanokat egyedi HMV mérőkkel látják el, az órák leolvasása távolról is biztosított lesz rádió jeladós technológiával. Az apartmanok alacsony rezsiköltségét emellett a korszerű szigetelések garantálják.

 

A Zugló Városközpont beruházásról további információkat kiemelt oldalunkon talál.

Galéria

Mi épül?Bayer Construct Zrt.Zugló VárosközpontResidence OneBayer PropertyViastein Kft.lakóépületgeotermikus energiairodaházBudapest

Hírlevél

Hirdetés