2024.04.27, Szombat

Hirdetés

Fotókon mutatjuk be a főváros legújabb szállodáját
Fotók: Polat Holding

Fotókon mutatjuk be a főváros legújabb szállodáját

magyarepitok.hu

2023.11.17. 15:20 - Szabó Ákos

A KÉSZ Csoport generálkivitelezésében, a HBM mélyalapozásával, a Bayer Construct szerkezetépítési munkájával, illetve a MEVA zsalurendszereinek használatával épült Duna Pearl lakópark és kereskedelmi központ utolsó eleme is ünnepélyesen megnyitott.

Hirdetés

A nyári próbaüzem után hivatalosan is átadták a Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodát Újlipótvárosban november 16-án. A Marriott International szállodalánc márkájának ez az első egysége Budapesten – írja közleményében a beruházó.

 

A városrész új központja

 

Fotók: Polat Holding

 

A közvetlenül a Duna partján megnyitott új szálloda 105 vendégszobával és egy tetőtéri bárral növeli a 13. kerület idegenforgalmi kínálatát: a szobák nagy része a folyóra, valamint a Margitszigetre néz. A 193 lakással felépített lakóparkot is magában foglaló Duna Pearl ingatlankomplexumot a városrész új központjaként tervezték meg.

 

 

A nagyívű beruházást megvalósító Polat Holding elnöke, Adnan Polat személyesen köszöntötte a meghívott vendégeket. Beszédében hangsúlyozta, a Duna Pearl a cégcsoport ingatlanberuházási tevékenységének egyik legfontosabb ékköve – így különösen büszke arra, hogy az épületkomplexumban helyet kapó szállodát olyan presztízs márka képviseli, mint a Four Points by Sheraton.    

 

 

„Vendégeink visszajelzései a nyitás óta kiemelkedően pozitívak, a szálloda foglaltsága pedig a terveink szerint alakul” – tette hozzá Hegedűs Dávid, a Four Points by Sheraton Budapest Danube szállodaigazgatója.

A multifunkcionális Duna Pearl ingatlanfejlesztés utolsó eleme volt a szálloda üzembehelyezése. Ahogy azt korábban a bokrétaünnepség alkalmából is megírtuk, a generálkivitelező KÉSZ Csoport mellett a létesítmény alapozásáért a HBM Soletanche Bachy Kft. felelt, a szerkezetépítési munkákat a Bayer Construct Zrt. végezte, valamint a MEVA Zsalurendszerek Zrt. állványai segítették a szakembereket.

 

Galéria

Mi épül?ÚjlipótvárosKÉSZ CsoportBayer Construct Zrt.HBM Kft.MEVA Zsalurendszerek Zrt.szállodaberuházáslakópark

Hírlevél

Hirdetés