2024.04.28, Vasárnap

Hirdetés

Korábbi autószalonból épült ki új szupermarket a főváros egyik külső kerületében
Fotó: SPAR

Korábbi autószalonból épült ki új szupermarket a főváros egyik külső kerületében

magyarepitok.hu

2023.11.09. 14:53 - Hegedűs Gergely

Az 1,35 milliárd forintos beruházásból megépült SPAR Rákospalota, Pestújhely, Újpalota lakóinak és a fővárosba érkezőknek teremt új lehetőséget.

Hirdetés

Csaknem másfél milliárd forintos beruházásból nyílt új SPAR a főváros 15. kerületében - derült ki az áruház közleményéből. A Szentmihályi úton egy korábbi autószalon helyén építettek a frissáru kínálatra nagy hangsúlyt helyező, 700 négyzetméteres eladóterű szupermarketet.

A közleményből kiderül, az 1,35 milliárd forintos beruházásból megépült SPAR Rákospalota, Pestújhely, Újpalota lakóinak és a fővárosba érkezőknek is bevásárlási lehetőséget jelent. A belső tereket teljesen átalakíták, és új bútorokkal rendezték be a projektben.

Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője a beruházás kapcsán elmondta, kétszeres öröm, hogy egy népes fővárosi kerület lakóinak kínálnak új bevásárlási lehetőséget, emellett életet leheltek egy korábban már bezárt épületbe. Az áruházban LED világítás, és korszerű, szén-dioxid alapú hűtéstechnika gondoskodik a minél hatékonyabb és energiatakarékosabb világításról és hűtésről. Az új SPAR szupermarket 24 dolgozónak jelent munkalehetőséget.

Mi épül?bevásárlóközpontRákospalotaÚjpalota

Hírlevél

Hirdetés