2024.04.27, Szombat

Hirdetés

A BudaPart parkja mellett adott át új lakóépületet a Market
Fotók: BudaPart

A BudaPart parkja mellett adott át új lakóépületet a Market

magyarepitok.hu

2024.02.16. 10:29 - Szabó Ákos

Újbuda új városnegyedének immár több mint a fele elkészült.

Hirdetés

Átadták a BudaPart Otthonok ’G’ elnevezésre hallgató, nyolcemeletes épületet, közvetlenül a XI. kerületi városrész 2023 októberében elkészült parkjának keleti oldala mellett mellett – derül ki a fejlesztő Property Market honlapján közzétett információkból. Mint írják, már szinte az összes lakás el is kelt, csupán néhány vásárolható meg.

A Market Építő Zrt. által kivitelezett és az Óbuda Grouphoz tartozó Óbuda Építész Stúdió által tervezett épület két lakótömbje egymáshoz képest „V” alakban helyezkedik el, egy napfényes belső udvart közrefogva, a nap minden lakásba be tud sütni. A szomszédos parkban pedig többek között játszótér, kutyafuttató és közösségi kert is található.

 

 

A BudaPart Budapesten az első, "15 perces város" koncepcióban felépült lakó- és üzleti negyed: egy negyedóra sétára megtalálható minden szükséges szolgáltatás, beleértve az élelmiszerüzletet, gyógyszertárat vagy a bölcsődét és például a fodrászt is.

A teljes, több irodaházat (köztük a MOL Campus-t is) és azoktól külön kialakított lakóépületeket tartalmazó BudaPart projektje 2016-ban indult el, legutóbb akkor írtunk róla, amikor a félidőhöz ért, idén januárban. Jelenleg 3 közvetlen buszjárat és az 1-es villamos kapcsolja össze a BudaPartot a város többi részével, illetve hangsúlyozzák, hogy folyamatos a mikromobilitási eszközök fejlesztése is. 

Mi épül?BudaPartMarket Építő Zrt.Property Market Kft.Óbuda Groupúj építésű lakásokÓbuda Építész Stúdió Kft.

Hírlevél

Hirdetés