2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Gyorsabb és biztonságosabb a közlekedés a megújult 46-os főúton
jnsz.hu

Gyorsabb és biztonságosabb a közlekedés a megújult 46-os főúton

MTI

2016.11.21. 13:13 - Antal Zsófia

Tizenegy kilométeren újult meg a 46-os számú főút Jász-Nagykun-Szolnok megyei szakasza a Komplex Útfelújítási Program keretében - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken.

Hirdetés

A 46. számú, Törökszentmiklós-Endrőd-Mezőberény másodrendű főút a 12-ik és a 23-ik kilométer között újult meg, ennek köszönhetően az érintett területeken jelentősen javultak a közúti közlekedés biztonsági feltételei és rövidültek a menetidők.

internet.kozut.hu

A jelzett szakaszon a már meglévő, de elöregedett felső aszfaltréteg marását követően új, megfelelő vastagságú burkolatot terítettek le. Ezen kívül autóbuszmegállók felújítását, árkok, padkák, átereszek javítását is elvégezték. Több helyen burkolatprizmákat telepítettek, egyúttal megújítva a jelzőtáblákat és szalagkorlátokat is. A szakasz mentén 710 fát és 9100 cserjét is elültettek.

A most átadotton kívül a 4-es főút Fegyvernek-szapárfalui belterületét, a 32-es főút Szolnok és Újszász közötti külterületi szakaszának egy részét, a 44-es főút egy csomópontját és a Tiszaföldvárt Mezőtúrral összekötő 4628-as út egy részét érintő munkálatok befejezésének véghatárideje november 22.

ÚtépítésútfelújításMagyar Közút Nonprofit Zrt.Mezőtúr

Hírlevél

Hirdetés