2024.04.20, Szombat
Nyíregyháza mellett teszi biztonságosabbá a 4-es főutat a Zemplénkő
Illusztráció - magyarepitok.hu/Bernát Benjámin

Nyíregyháza mellett teszi biztonságosabbá a 4-es főutat a Zemplénkő

magyarepitok.hu

2019.01.08. 15:14 - Szabó Ákos

Egy eddig féloldalas forgalmi csomópontot teljes értékűvé alakítanak Újfehértó határában egy 184 millió forintos projektben, melynek során a főúttal párhuzamos szervízút is épül.

Hirdetés

A közvetlenül Nyíregyházától délre fekvő Újfehértónál rajtolhat el 2019 második negyedévében egy a balesetveszélyt csökkentő beruházás a 4-es főúton. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) projektjében a főút és a Debreceni út (4912-es út) a település déli részén található találkozásánál teszik biztonságosabbá a közlekedést.

 

A fejlesztés helyszíne

 

Az átutazók és a helybeliek is jól járnak

A beruházás mintegy nettó 184 millió forintból valósul meg, a kivitelezést a szintén Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei központú Zemplénkő Kft. vállalta el - derül ki a közbeszerzési adatokból. A projektben többek között az út keleti oldalán kiépítik a kapcsolódási pontot, kialakítanak egy 363 méter hosszú kiszolgálóutat és kiváltják a munkálatok területén haladó közműveket is.

A fejlesztéssel mind az áthaladó autósok, mind pedig a helybeliek is jól járnak. A főúttól szalagkorláttal elválasztott új pálya segítségével biztonságosan lesz elérhető több bolt és csárda is, nem fognak közvetlenül az út mentén megállni autók.

ÚtépítésútépítésNyíregyházaútfelújításZemplénkő Kft.Újfehértó4-es főút

Hírlevél

Hirdetés