2024.04.19, Péntek
A HE-DO munkájával újul meg a leromlott állapotú K2-es út Egerben
Fotók: HE-DO Kft.

A HE-DO munkájával újul meg a leromlott állapotú K2-es út Egerben

Forrás: HE-DO Kft., egerhirek.hu

2020.12.11. 17:30 - Gyöngyösi Klaudia

Az M25-ös autóút júliusi átadása után jelentősen megnövekedett a forgalom az Eger felé vezető K2-es úton, melynek burkolatfelújítását november végén kezdte el a HE-DO Kft., az út keleti szakaszán.

Hirdetés

A HE-DO Kft. a K2-es (2500-as jelű) út keleti szakaszának felújítását a Kistályai út és az M25-ös út körforgalma között idén novemberben kezdte el, és a munkálatok hamarosan be is fejeződnek.

A 0+080 és a 0+754 kilométerszelvények közötti burkolat felújítására a pályázatot a Magyar Közút Nonprofit Zrt. írta ki, melynek nyertese a HE-DO Kft. és a KM Építő Kft. alkotta konzorcium lett.

 

Jóval több autós használta a leromlott utat

„A 674 méteres szakasz burkolatmarását követően megépítettük az aszfalt új kopórétegét, jelenleg a burkolatjel felfestését végzik kollégáim” – tudatta Pintér Gábor, a HE-DO Kft. projektvezetője.

A K2-es út felújítására többek között azért volt szükség, mert az M25-ös autóút déli ütemének nyári átadása után az egyébként is leromlott állapotú utat a korábbiakhoz képest jóval több autós használta, a terhelés miatt a töredezett aszfalt és az újonnan kialakult kátyúk tömkelege sok bosszúságot okozott a sofőröknek.

ÚtépítésHE-DOKM Építő Kft.Magyar Közút Nonprofit Zrt.útépítésEger

Hírlevél

Hirdetés