2024.04.20, Szombat
Népszerű borvidékhez vezető főút újul meg ebben a projektben
Fotó: he-do.hu

Népszerű borvidékhez vezető főút újul meg ebben a projektben

magyarepitok.hu, HE-DO Kft.

2022.06.14. 18:30 - Kolinek Nóra

A 37-es számú főúton újítja fel az aszfaltot a HE-DO Kft.

Hirdetés

A 37-es főúton Szerencs és a mádi körforgalom között több mint 5 kilométeren végez aszfaltozási munkálatokat a HE-DO Kft. – olvasható a vállalat honlapján.

Az útfelújításra a kivitelezési pályázatot a Magyar Közút Nonprofit Zrt. írta ki többek között forgalombiztonsági és utaskényelmi szempontok miatt. Az útépítő cég szakemberei a munkaterületet 2022. május 10-én vették át és azonnal elkezdték a jellemzően repedezett és kátyúkkal tűzdelt aszfaltút javítását.

Az aszfaltozás külterületi szakaszt érint, a torlódások csökkentése érdekében félpályás forgalomterelés mellett zajlik a kivitelezés.

Térkép: Google Maps

 

A projektben két híd is megújul

Vidó Zoltán, a HE-DO Kft. főépítésvezetője ismertette: „A biztonságos közlekedést szolgáló ideiglenes forgalomtechnika kiépítése után kollégáim padkanyesést, az ezen a szakaszon található két híd felújításához szükséges előkészítő munkálatokat, valamint 5 centiméteres burkolatmarást végeztek el. Ezt követően kijavítottuk a repedéseket, majd a teljes felületre kötőréteg került.

Jelenleg a kopóréteg beépítésén, és ezzel párhuzamosan a hidak felújításán dolgozunk. Ezen munkafolyamatok után a kétoldali padka feltöltése, a jelzőtáblák és szélességjelző oszlopok cseréje, valamint az útburkolati jelek felfestése következik.”

A munkálatok a terveink szerint 2022. június végén fejeződnek be.  

ÚtépítésHE-DO37-es főútMádSzerencsMagyar Közút Nonprofit Zrt.

Hírlevél

Hirdetés