2024.04.28, Vasárnap

Hirdetés

Új videón Ercsi szerkezeti előregyártó üzeme

Új videón Ercsi szerkezeti előregyártó üzeme

magyarepítok.hu

2023.09.27. 16:40 - Móré Levente

Az előregyártott vasbeton szerkezetek reneszánszukat élik. Az Épszerk-Pannónia Invest 2021-ben építette fel előregyártó üzemét Ercsiben, amelyet friss videónkból most közelebbről is megismerhetnek.

Hirdetés

Az ÉPI fő tevékenységét a monolit vasbeton szerkezetépítési munkák kivitelezése teszi ki, ebben az ország egyik legnagyobb kapacitásával rendelkeznek. A szerkezetépítésben bár nem új elképzelés az előregyártás, a technológiai fejlődés újra fókuszba hozta a módszert.

 

 

A 3200 m2-es gyártócsarnokot és egy háromszintes irodaépületet is magába foglaló együttest 2021-ben azzal a céllal építette az ÉPI, hogy általa gyorsabbá, olcsóbbá és biztosabban tervezhetővé tegyék a vállalat szerkezetépítési projektjeit. Az üzemben feszített körüreges födémpaneleket; feszített- és lágyvasas, filigrán födémpaneleket; lépcsőket; lágyvasas gerendákat és mellvédelemeket gyártanak.

Emellett a nyersbeton-feldolgozás optimalizálása érdekében a gyártócsarnokkal közvetlen kapcsolatban álló betonüzemet és a videón is jól látható, 1500 m2-es daruzott tároló- és rakodóteret is kialakítottak.

YoutubeÉpszerk-Pannónia Invest Kft.videóErcsiüzemfejlesztésépítőipari gyártók

Hírlevél

Hirdetés