2024.03.19, Kedd
A ZÁÉV kivitelezi Kaposvár sportcsarnokát
bb1.hu

A ZÁÉV kivitelezi Kaposvár sportcsarnokát

ted.europa.eu

2016.11.29. 09:51 - Antal Zsófia

A Fertődi Építővel közösen, több mint 4 milliárd forintból építik a somogyi megyeszékhely új, 9 ezer négyzetméteres, multifunkciós sportlétesítményét.

Hirdetés

A ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt. közös ajánlatukkal elnyerték az új kaposvári multifunkcionális sportcsarnok kivitelezési munkálatainak teljes körű elvégzését. A nettó 4,4 milliárd forint értékű munkában két alvállalkozó, az Arker Stúdió Építészeti és Kereskedelmi Kft., valamint a Zala-Elektro Kft. is a segítségükre lesz. A Kaposvár önkormányzata által kiírt közbeszerzési felhívásra ajánlatot tett még a West Hungária Bau Kft. is, ám a feladatot nem nyerte el.

A sportcsarnok látványterve (kép: bb1.hu)

A kivitelezés előkészítési feladatait is a ZÁÉV és a Fertődi Építő végzik, ők készíttetik el a beruházás megvalósításához szükséges összes engedélyezési és kiviteli tervdokumentációt, valamint beszerzik az engedélyeket.

Kaposvár Arany János utcában épülő sportcsarnoka 9150 négyzetméter alapterületű, 3 szintes, megközelítőleg 2600 fős lelátóval és parkolóval rendelkező létesítmény lesz. 1950 négyzetméteres küzdőtere HD minőségű TV közvetítésre alkalmas megvilágítást kap majd.

ZÁÉV Építőipari Zrt.Fertődi Építő és Szolgáltató Zrt.Aktuálisépítőipari cégeksportberuházásoksportcsarnokKaposvár

Hírlevél

Hirdetés