2024.03.29, Péntek
Őszre elkészül Debrecen legmodernebb irodaháza
fotók: dehir.hu

Őszre elkészül Debrecen legmodernebb irodaháza

MTI, dehir.hu

2018.04.06. 10:48 - Antal Zsófia

Szerkezetkész a HUNÉP kivitelezésében épülő Forest Offices, mely 22 ezer négyzetméteren kétezer munkahelyet teremt majd.

Hirdetés

Bokrétaünnepséget tartottak a debreceni Forest Offices irodaházban csütörtökön. Az épület a Bord Építész Stúdió Kft. tervei alapján, az önkormányzati tulajdonban lévő Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és a Hunép Universal Építőipari Zrt. együttműködésében tízmilliárd forintért, üzleti vállalkozásban épül fel. Papp László, Debrecen polgármestere elmondta: az irodaház „A” kategóriás és LEED Gold minősítésű lesz, így megfelel majd a legmodernebb elvárásoknak. Benne több mint kétezer új munkahely létesül az üzleti szolgáltatói szektorban.

fotó: dehir.hu

Az épület látványterveit korábbi cikkünkben mutattuk be.

Szűcs Gyula, a Hunép elnök-vezérigazgatója a Tüzér utcában megvalósuló közös beruházásról elmondta: az építkezés során 43 ezer négyzetméter földet kellett elhordaniuk és 2600 tonna betonacélt kellett beépíteniük. A világos belső terekkel, zöldtetővel, terasszal, kávézóval és étteremmel bíró irodaház a nagyméretű ablakoktól lesz igazán látványos és egyedi: összesen 5216 üvegtábla kerül majd a helyére.

fotó: dehir.hu

A 22 ezer négyzetméteres, három tömbből álló épület kivitelezése jól halad, a tervezettnél 2-3 héttel előbbre tartanak, így nem lesz akadálya annak, hogy az irodaház az év harmadik negyedévében elkészüljön.

Hunép Zrt.Mi épül?DebrecenBord Építész Stúdióbokrétaünnepiroda

Hírlevél

Hirdetés