2024.03.28, Csütörtök
Négy szakaszán is burkolatjavítást kap az M1-es autópálya
2060.blog.hu

Négy szakaszán is burkolatjavítást kap az M1-es autópálya

MTI

2018.03.08. 10:15 - Antal Zsófia

A nagy felületű felújítás többek közt Biatorbágy, Bicske és Herceghalom térségét is érinti.

Hirdetés

Az M1-es autópálya mindkét irányán, több szakaszon is nagy felületű burkolatjavítási munkálatok kezdődnek március 12-től - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szerdán.

  • Az autópálya bicskei szakaszán, Hegyeshalom irányába a 46-os és a 60-as kilométerszelvények között indulhatnak el először a munkálatok.
  • Ezzel párhuzamosan az autópálya Budapest felé vezető oldalán március 19-től március 22-ig a 68-69-es kilométerszelvények között kezdődik meg terelés mellett a burkolat javítása, így előreláthatólag három napig ezen a szakaszon csak egy forgalmi sávon lehet közlekedni.
  • Március 23-tól a 68-as kilométerszelvénytől a 105-ösig hétköznaponként 7 és 19 óra között végzik a szakemberek a nagy felületű burkolatjavításokat.
  • A Hegyeshalom felé vezető oldalon 2,5 kilométeres szakaszon Biatorbágy térségében, illetve mintegy 12 kilométeres szakaszon a Herceghalom-Bicske vonalon lesznek sávfelújítási munkák.

A beruházás előreláthatóan 4-5 hónapot vesz majd igénybe, ennek pontos ütemezéséről a társaság később ad tájékoztatást.

Hozzátették, hogy lokális javítási munkákat is folyamatosan végeznek a cég szakemberei: szerdán a Hegyeshalom felé vezető oldalon Bicske és Tatabánya között, a 39-es és az 50-es kilométerszelvények között folyik munkavégzés, és lesznek korlátozások.

Az autósoknak korlátozásokra és torlódásra számíthatnak a gyorsforgalmi úton hétvégenként, és akár éjszakánként is.

ÚtépítésútfelújításMagyar Közút Nonprofit Zrt.M1-es autópályaBiatorbágy

Hírlevél

Hirdetés