2024.10.18, Péntek
Teljesen újjászületett a győri futballstadion élményközpontja - fotók
Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

Teljesen újjászületett a győri futballstadion élményközpontja - fotók

magyarepitok.hu

2024.07.26. 14:33 - Hegedűs Gergely

A WHB generálkivitelezésben megújult ETO Parkot szeptemberben nagyszabású, ingyenes esemény nyitja majd meg.

Hirdetés

Szeptemberre közel teljesen befejeződik az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont teljeskörű felújítása Győrben – derült ki a komplexum sajtóbejárásán július 25-én.


A felújítással párhuzamosan folyamatosan zajlik az új bérlők beköltözése

A győri futballstadion szomszédságában álló szabadidőközpont fejlesztése a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. kivitelezésében zajlik. A 2022 nyarán indított beruházás egyik fő célja, hogy a központban új üzletek nyíljanak és új szolgáltatások legyenek elérhetőek. A megújulás két szálon fut, hiszen miközben folyamatban van az épületnek a felújítása, folyamatosan zajlik az új bérlőkkel, szolgáltatásokkal történő bővítése is: ennek köszönhetően a projekt során már számos üzlet és áruház kezdhette meg működését az ETO Parkban.

Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu


A felújítás mind a belső, mind a külső területeket érinti.

Ennek megfelelően többek közt új burkolatot kapott a belső közönségforgalmi terület, újra festették a lépcsőházakat és megújultak a vizes blokkok. Az épületgépészeti és egyéb villamos rendszerét is megújították, illetve korszerűsítették a nyílászárókat. A külső munkák során többek között megújították a bejáratok előtti burkolatot, illetve újra tervezték az utakat és parkolókat.


Gyereksarok, közigazgatási irodák és egészségügyi szolgáltatók is elérhetők

A csütörtöki sajtóbejáráson Simon Csaba, a létesítményt üzemeltető WHB Facility Management Kft. ügyvezetője elmondta, a bevásárlóközpont átfogó rekonstrukciója során ügyeltek arra, hogy minden szegletet megújítsanak és modernizáljanak. „Ezen erőfeszítéseknek köszönhetően mára már számos nagy és ismert márkával töltöttük meg a házat” – tette hozzá az ügyvezető.

„A régi közönségkedvencek mellett, mint pl. a Cutler Fitness vagy a Happy Skin kozmetika, olyan új bérlőkkel gazdagodtunk, mint a dm, a Pepco, az EcoFamily, a Háda a hamarosan megnyitásra kerülő CCC és HalfPrice vagy éppen hazánk egyik legnagyobb Aldi üzlete.”

Arra is kitért, hogy az üzletek mellett az ETO Park sokszínűségét számos közigazgatási iroda, egészségügyi szolgáltatók, valamint képgaléria is színesíti. „Ezek mellett az élményközpont által nyújtott lehetőségeket az éttermi kínálatunk és szórakoztató partnereink, például az Elit Sport egészítik ki.”

A fent felsoroltakat olyan szolgáltatások teszik teljessé, mint a komplexumban elhelyezett elektromos autótöltők, a fedett motor- és kerékpártároló, továbbá a jegymentes parkolási rendszer is. „Létrehoztunk egy ’ETO KUCKÓ’ nevű gyereksarkot is, és folyamatosan dolgozunk az élményközpont további ezirányú fejlesztésén, melynek az is a része, hogy emeletenként baba-mama szobákat rendeztünk be.”


A VALMAR és a Halott Pénz is ott lesznek a megnyitón

A majdnem 2 éve zajló revitalizációnak és rekonstrukciónak köszönhetően az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont teljesen újjászületett, a munkálatok zárását egy nagyszabású eseménnyel ünneplik majd meg. Szikszai Zsanett, a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. marketing vezetője elmondta, a szeptember 20-ára meghirdetett, ingyen látogatható Grand Openingre akciókkal, nyereményekkel, játékokkal és nagyszabású koncertekkel várják a győrieket és az agglomerációból érkező látogatókat.

„A nagyszabású kifejezés nem túlzás, hiszen a hangulatért többek között olyan kiemelkedő előadók felelnek majd, mint a Halott Pénz vagy a VALMAR, míg az est házigazdái Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna lesznek” – ismertette a vezető. „Természetesen a koncerteken kívül további izgalmas programokkal, meglepetés fellépőkkel, bemutatókkal és night shoppinggal várjuk majd a látogatókat.”

Az eseménysorozathoz kapcsolódóan elindítják a „Kabala Kaland” elnevezésű gyermekrajzpályázatot is, amelynek keretein belül a 6 és 14 év közötti gyerekek kreativitására bízzák az ETO Park egyedi kabalájának megalkotását. „Az első három helyezettet értékes pénznyereményben részesítjük, míg a nyertes rajzából megalkotjuk és életre keltjük a kabalafiguránkat, amely méltóképp jeleníti majd meg az ETO Park sokszínű világát.” Hozzátette, a szeptember 20-i Grand Openingen ha nem is élőben, de grafikai rajzon már be tudják mutatni a kabalafigurát.


Mintegy ötven szolgáltató egységgel éri el a telt házat a komplexum

A fentieken túl egy értékes nyereményjáték miatt is érdemes lesz ellátogatni az ETO Parkba, amit már a szeptember 20-i esemény előtt elindítanak, és amelynek keretein belül a vásárlóik között hetente sorsolnak majd különböző értékes ajándékot. A fődíjat 500 ezer forint készpénz lesz, amit a Grand Openingen adnak majd át.

Az eseményen Simon Csaba az üzemeltető által kitűzött célokat is ismertette. „Idén év végéig a fő cél a teljes telítettség elérése: a 100 százszázalékos bérlői kihasználtság mintegy 50 üzletet és szolgáltatóegységet jelent összesen. Elmondható tehát, hogy a megújult ETO Szolgáltató & Élményközpont kínálata nagyon színes és változatos. Célunk továbbra is az, hogy minden korosztály és vendég megtapasztalhassa a megújulást és az innovációt, prémium minőségű környezetben.”

Galéria

AktuálisWHB GroupWEST HUNGÁRIA BAU Kft.WHB Facility Management Kft.Győr

Hírlevél

Hirdetés