2024.04.19, Péntek
Új raktárat épített a Graboplast Tatabányán
(infotatabanya.hu)

Új raktárat épített a Graboplast Tatabányán

magyarepitok.hu

2016.10.12. 11:12 - Hegedűs Gergely

A magyar padlógyártó bővítette a februárban átadott gyárát, a 850 négyzetméteres csarnok kialakítását a növekvő kereslet indokolta.

Hirdetés

Megnyitották a Graboplast tatabányai Design Padlógyárának 850 négyzetméteres raktárát. A cég közleményéből kiderül, a 175 millió forintból felépített csarnokra a vállalat februárban átadott új gyárának kapacitásbővítése miatt volt szükség, amit az új termékek iránt növekvő kereslet indokolt.

 

Fél év alatt 300 kórház felújításához elegendő padló készült

A Grabo Design Padlógyárat kiszolgáló raktár alapvetően az új gyárban előállított homogén és LVT (Luxury Vynl Tile) padlók tárolására készült. A gyárban az indulás óta mintegy 300 kórház felújításához elegendő homogén, valamint kb. 500 üzlethelyiség kialakítására elegendő LVT padló készült.

A tatabányai gyárban új technológiával előállított, különleges padlóburkolók készülnek, melyek piaca világszerte 10 százalék feletti növekedést mutat. A most átadott beruházás része annak a 8,7 milliárd forintból 2017-ig megvalósuló programnak, melynek célja a győri székhelyű vállalat exportpiacainak bővítése. A speciális padlógyártás területén meghatározó Graboplast tavaly közel 18 milliárd forintos árbevételt elért. A 110 éves, magyar tulajdonban álló társaság padlóit jelenleg több mint 80 országban használják.

Iparági hírekGraboplast Zrt.Tatabányaépítőipari gyártók

Hírlevél

Hirdetés