2024.04.25, Csütörtök

Hirdetés

Első romániai beruházását adja át tavasszal a KÉSZ Csoport
képek: KÉSZ Csoport

Első romániai beruházását adja át tavasszal a KÉSZ Csoport

magyarepitok.hu

2018.09.26. 13:49 - Antal Zsófia

A társaság iroda és szálloda funkciójú központot építtet Kolozsváron, mely kikapcsolódási lehetőséget is nyújt a környék lakóinak, s értéke meghaladja a 8 milliárd forintot.

Hirdetés

Hatvan százalékos készültségnél jár a KÉSZ Csoport első romániai befektetése, a Kolozsváron épülő Hexagon Offices & Apartments. Az irodának és aparthotelnek is helyet adó épület hivatalos megnyitóját jövő márciusára tervezik, értéke meghaladja a 25 millió eurót (8,1 milliárd forintot).

A beruházók célja egy magas színvonalú üzletközpont létrehozása, amely kivételes élményt nyújt az ott dolgozók és a környék lakói számára is. A 25.000 négyzetméteres épület BREAAM minősítéssel rendelkezik majd, és várhatóan 1600 munkavállalónak és 52 szállodai apartmannak ad helyet.

A látványtervre kattintva galéria nyílik!

Az irodaközpont a Tordai út környékét kívánja életre kelteni, a Bună Ziua-, Hajnal- és Európa lakónegyedek lakóinak kikapcsolódási és szabadidős lehetőségeket biztosítva, többek között nemzetközi konyhával rendelkező étteremmel, kávézóval, fitneszteremmel, bevásárlóközponttal és egy sky barral a 9. emeleten.

A beruházás kapcsán Szalados László, a KÉSZ Csoport műszaki vezérigazgató-helyettese elmondta:

„A KÉSZ Csoport 2001 óta van jelen Romániában, ezen belül Kolozsváron. Leányvállalatunk a társaság egyik legdinamikusabb szervezete, és ezzel a befektetéssel tovább erősíthetjük jelenlétünket. 9 hónap alatt 14.000 m2 irodát és aparthotelt alakítunk ki a kivitelezőkkel, megújul a környezet és a városhoz méltó ikonikus épület valósul meg. Kényelmes, világos, 21. századi irodaterületeket biztosítunk leendő partnereink számára, inspiráló környezettel, gyönyörű panorámával járulunk hozzá, hogy még sikeresebben folytathassák tevékenységüket.”

Galéria

KÉSZ CsoportIparági hírekkülföldszállodaberuházásiroda

Hírlevél

Hirdetés