2024.04.25, Csütörtök
A hazai márkák legjobbjai közt szerepel a Market
Molnár Péter/Market Zrt.

A hazai márkák legjobbjai közt szerepel a Market

Market Építő Zrt.

2020.10.08. 13:07 - Almási Krisztina

Az építőipari vállalat mind régiós, mind országos szinten előkelő helyet foglal el a ranglistán, és olyan nagy volumenű projektekben vállal szerepet mint a BudaPart városnegyed vagy a MOL székház építése.

Hirdetés

Az idei évben már kilencedik alkalommal kapta meg a MagyarBrands „Kiváló Üzleti Márka” díját a Market Építő Zrt. A MagyarBrands program a magyar vonatkozású márkák legjobbjait ismeri el.

A Market Építő Zrt. az egyik legjelentősebb magasépítőipari vállalat az országban, de régiós összesítésben is meghatározó szerepkört tölt be. A vállalatot főként azok a versenypiaci megrendelők kérik fel építőipari generálkivitelezőnek vagy fővállalkozónak, akik nagy kihívást jelentő óriásberuházásaikhoz keresnek megbízható szaktudással rendelkező és minőségi szolgáltatást nyújtó partnert.


Óriásprojektekben vállalnak meghatározó szerepet

Országos szinten a legnagyobb volument jelentő projektekből huszonöt fut párhuzamosan a Market-csoportnál. A Market legjelentősebb munkái között szerepel a BudaPart városnegyed felépítése, a mellette található új MOL székházzal együtt, a XIII. kerületben készülő OTP irodaház kivitelezése, valamint ipari és logisztikai csarnokok létrehozása Ecseren.

 

Fotón a BudaPart városnegyed és a MOL székház építése (Bernát Benjámin/magyarepitok.hu)

A vállalati hitvallás szerves részét képezi a társadalmi és környezeti felelősségvállalás, melyeket legutóbb az Év Széchenyi Vállalkozása díjakkal is elismertek.

A Market egyik legfontosabb célkitűzése, hogy további legjobb gyakorlatok bevezetésével fejlessze a hazai építőipar presztízsét és hatékonyságát.

Iparági hírekMarket Építő Zrt.díjátadók

Hírlevél

Hirdetés