2024.04.26, Péntek

Hirdetés

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével tüntették ki a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. alapító tulajdonosát
Főkép: Paár Attila / ügyvezető, WEST HUNGÁRIA BAU Kft. Fotók: WEST HUNGÁRIA BAU Kft.

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével tüntették ki a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. alapító tulajdonosát

magyarepitok.hu

2022.03.24. 07:30 - Hegedűs Gergely

Az ügyvezető mellett a magyar vállalat három szakembere is magas rangú kitüntetésben részesült; valamennyi díj odaítélésében döntő szerepe volt a WHB által a műemlékeken elvégzett magas szintű munkának.

Hirdetés

Megtisztelő kitüntetések részese lehetett a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából a WEST HUNGÁRIA BAU Kft. ügyvezető igazgatója és három munkatársa – derült ki a vállalat közleményéből.

Fotók: WEST HUNGÁRIA BAU Kft.

Paár Attila tulajdonos – ügyvezető a magyar állam által adományozható egyik legmagasabb kitüntetések egyikét, a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át „a korszerű, kreatív megoldások alkalmazása és a magas minőség biztosítása iránt elkötelezett szakmai munkája, valamint az építészeti örökség védelmét és a műemlékek rekonstrukcióját szolgáló értékteremtő tevékenysége” elismeréseként.

A közleményből az is kiderült, hogy Győrben, a március 15-i díszközgyűlésen Paár Attila a Győr Megyei Jogú Város Díszpolgára kitüntetést is átvehette. A cégvezető ebben az elismerésben az önkormányzat indoklása alapján „a műemlékvédelem területén évtizedek óta kimagasló szakmai tudással végzett munkája, városunk számos meghatározó és kiemelt épületének helyreállításában vállalt szerepe, valamint példaértékű karitatív tevékenysége alapján” részesült.

Szintén a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából, Semjén Zsolt a Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adta át jelentős műemlék épületek és kastélyok rekonstrukciós munkájában végzett, értékmentő szakmai tevékenysége elismeréseként a WHB három szakemberének: Kassainé Kirchner Gabriellának, Hegedüs Balázsnak, és Tóth Tibor Gábornak.

 

Galéria

Iparági hírekWEST HUNGÁRIA BAU Kft.díjátadókkitüntetésMagyar Érdemrend Lovagkereszt

Hírlevél

Hirdetés