2024.04.19, Péntek
Izgalmas szakmai kihívásokkal és hatékony, összetartó csapattal várja leendő munkatársait az EBH INVEST
Fotók: EBH INVEST

Izgalmas szakmai kihívásokkal és hatékony, összetartó csapattal várja leendő munkatársait az EBH INVEST

magyarepitok.hu

2022.08.31. 11:29 - Kolinek Nóra

Az EBH INVEST izgalmas és változatos projekteken dolgozik, melyeket számos szakmai díjjal is elismernek. A vállalatnál a hatékony, egymást támogató csapatmunka mellett a minőségi, közös kikapcsolódásnak is kiemelt figyelmet szentelnek.

Hirdetés

Az EB HUNGARY INVEST Kft. 2004 óta működik eredményesen a hazai generálkivitelezési piacon. A vállalat szolgáltatási palettáján intézmények és irodák, kereskedelmi és ipari létesítmények, szállodák és lakóingatlanok, valamint műemlékek, kastélyok, várak teljes körű generálkivitelezése, teljes projekt és kivitelezésmenedzsment szerepel, de a mélyépítés szakterületein (park-, vasút- és útépítés) is komoly referenciákkal rendelkezik.

 

Fotók: EBH INVEST

Munkáikkal számos rangos szakmai díjat is elnyertek, a kivitelezésekről lapunkban rendszeresen beszámolunk.

A vállalat kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy jó kapcsolatot alakítson ki a következő generáció építőipari szakembereivel, és a diákok számára betekintést nyújthasson ezen különleges projektek munkafolyamataiba. Ennek érdekében évek óta szorosan együttműködik az Óbudai Egyetem Ybl Miklós Építéstudományi Karával, melynek eredményeként a diákok projektlátogatásokon vehetnek részt, illetve lehetőségük adódik gyakornoki és diákmunkára jelentkezni a vállalathoz.

 

 

Több, Ybl-ös frissdiplomás kezdte meg pályafutását az EBH INVEST-nél, továbbá jelenleg is vannak olyan munkavállalói a vállalatnak, akik most is az egyetem hallgatói.

Céljuk, hogy más egyetemekkel is hasonló együttműködést tudjanak kialakítani.

 

Tartalmas közös programokkal gondoskodnak a jó hangulatról

Tavaly év végén számoltunk be arról, hogy az EBH INVEST a Felelős Foglalkoztató Tanulószervezet fokozatával büszkélkedhet. A minősítés jelzi, hogy a társaság elkötelezett a felelős foglalkoztatás iránt. Ezt bizonyítja, hogy

a munkatársaknak lehetőségük adódik, hogy különböző tréningek és előadások keretén belül képezhessék magukat, így segítve azt, hogy elérhessék a maguk elé kitűzött szakmai céljaikat. Eközben megértő, segítőkész hozzáállással támogatják a munkavállalókat mindabban, ami hozzájárul a kiegyensúlyozott élet megtartásához.

 

 

A szakmai tréningeken túl a cég igyekszik jó hangulatot és kellemes munkahelyi környezetet biztosítani a munkavállalói számára. A vállalat budapesti központjának tetőteraszán kialakítottak egy közösségi teret, az EBH Grundot, amely közös étkezéseknek, pizza partiknak, csocsó-bajnokságoknak és egyéb céges csapatépítő eseményeknek ad otthont.

Heti egy alkalommal minden kolléga számára céges juttatásként irodai masszázs biztosítja a relaxálást. Az EBH kutyabarát munkahely, így egy erre létrehozott szabályzatnak megfelelően bárki behozhatja házikedvencét az irodába.

Mindezek mellett igyekeznek munkavállalóik egyéni kéréseit rugalmasan kezelni, teljesíteni.

Az EBH INVEST-nél egy lendületes, fiatalos csapat részesei lehetnek a munkatársak. Az alábbi videóban megmutatjuk  milyen „EBH-snak” lenni.

 

Galéria

Iparági hírekEBH INVEST

Hírlevél

Hirdetés