2024.03.19, Kedd
A 2021-es év igazi díjesőt hozott az EBH INVEST számára
Fotók: EBH INVEST

A 2021-es év igazi díjesőt hozott az EBH INVEST számára

magyarepitok.hu

2021.12.08. 14:00 - Kolinek Nóra

A 2004 óta eredményesen működő hazai generálkivitelező vállalat az építész szakma elismerései mellett a Superbrands díjat is bezsebelte.

Hirdetés

Az EB HUNGARY INVEST Kft. számára a 2021-es év igazi sikertörténet. A hazai generálkivitelezési piac egyik legjelentősebb szereplője olyan nagy volumenű munkákkal készült el, mint a Füzérradványi Károlyi-kastély műemléki helyreállítása, a fővárosi Bánáti + Hartvig Építész Iroda belsőépítészeti munkái és a szintén Budapesten található Sasok Háza felújítása. Az építész szakma ez utóbbiakat elismerésekkel is jutalmazta.

A Média Építészeti Díja gálán a Bánáti + Hartvig Építész Iroda a legjobb épület díját nyerte el.

A 950 négyzetméteres belső tér kialakítása során a korábbi épületből egy nem szokványos, az industrial látvány-kialakítások között is sok egyedi megoldást tartalmazó formavilágot alkotott meg az EBH csapata.

Bánáti + Hartvig Építész Iroda Fotó: EBH INVEST

Az Irányi utca 17. alatt található Sasok Háza az Év Homlokzata 2021 pályázaton műemlék kategóriában fődíjas lett.

A felújítás során kitűnően sikerült a felújított és az újonnan épített részek egységes egésszé formálása. Az apró részletekre is ügyelő kivitelezés az utcai homlokzat egyszínű vakolata ellenére rendkívül plasztikus felületet eredményezett, amelyen a fény-árnyék hatások csodálatosan helyettesítik a színek alkalmazását.

A vállalat harmadik alkalommal nyerte el a Business Superbrands díjat

Az építészeti díjak mellett a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága idén harmadik alkalommal ítélte oda az EBH-nak a Business Superbrands díjat; először 2019-ben, majd 2020-ban és most 2021-ben. A díjat Erdei Z. József, az EBH tulajdonos-ügyvezetője vette át november 18-án a Superbrands Gálán.

Az 1995 óta működő, a legkiválóbb fogyasztói márkákat díjazó Superbrands Program és a legeredményesebb üzleti márkákat díjazó Business Superbrands Program a világ több mint 90 országában van jelen. A Business Superbrands díj széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy.

Erdei Z. József, az EBH tulajdonos-ügyvezetője (b) átveszi a Business Superbrands díjat 
A képre kattintva galéria nyílik. Fotók: EBH INVEST/Facebook

 

Az EBH megbízható magyar márka

A MagyarBrands program immáron tizenkét éve díjazza a magyar vonatkozású márkák legeredményesebbjeit, kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka és innovatív márka kategóriában. A díj aktív segítség a fogyasztók számára: hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.

A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.

Az EBH 2021-ben is elnyerte a minősítést, így immáron ötszörös MagyarBrands kitüntetéssel büszkélkedhet.

Az EBH vezetése felelős vállalatirányítási stratégiát folytat

A Coface a világ egyik vezető kintlévőség-biztosítójaként már 75 éve segíti a vállalkozásokat a tartós és fenntartható gazdasági növekedés elérésében globálisan. A társaság tanúsítványával a jogosult cégek jelezhetik szállítóik felé pénzügyi megbízhatóságukat. Ezen túlmenően bizalmat kelthetnek munkavállalóikban, jelezhetik megrendelőiknek, hogy cégük alacsony kockázatú, ezért érdemes üzletet kötni velük.

Az EBH COFACE hitelbiztosítási fedezettel rendelkező megbízható cég, mely pénzügyi szempontból stabil, továbbá felelős vállalatirányítási stratégiát folytat, így megbízható üzleti partnernek minősül.

A fentieken túl az

EBH „AAA” Gold Bisnode Tanúsítvánnyal rendelkezik, mely igazolja, hogy a vállalattal való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Hazánkban a cégek csupán 0,63 %-a rendelkezik, ilyen minősítésű Bisnode Tanúsítvánnyal, így rendkívül büszkék az elismerésre.

A Bisnode csoport Európa egyik vezető üzleti információszolgáltatója, minősítési rendszere több száz változót figyelembe véve statisztikai és szakértői alapokon állapítja meg, melyek a legmegbízhatóbb vállalatok. Az összes gazdasági alanyt megvizsgálva nemzetközi eljárások alapján, az országspecifikus sajátosságok beépítésével választják ki azon vállalatokat, melyekkel az üzletkötés kockázata a legalacsonyabb.

 

Galéria

Iparági hírekEBH INVESTBusiness Superbrands díjSuperbrands díjMagyar Brandselismerésdíjátadóképítészeti díj

Hírlevél

Hirdetés