2024.05.02, Csütörtök

Hirdetés

Hosszú távú együttműködésbe kezd a Market a vezető magyar gazdasági egyetemmel
Corvinus Egyetem

Hosszú távú együttműködésbe kezd a Market a vezető magyar gazdasági egyetemmel

mti

2023.12.13. 12:19 - Szabó Ákos

A meghatározó építőipari csoport szakemberei többek között előadásokat tartanak majd a Corvinus Egyetemen.

Hirdetés

December 12-én írták alá a hivatalos dokumentumokat, három évre szóló együttműködési megállapodást kötött a Corvinus Egyetem és a Market Építő Zrt. - közölte a felsőoktatási intézmény szerdán. A kedden aláírt megállapodás szerint a stratégiai partnerség részeként a Market szenior menedzserei rendszeresen tartanak majd szakmai előadásokat, szemináriumokat saját vállalati működésükről, iparági példákról, fókuszba helyezve a projektmenedzsment- és vezetési ismereteket.

 

Tárgyalásokon és innovációs fórumokon is közösen fognak dolgozni

A megállapodás további részeként a Corvinus Egyetem félévente tudományos fórumot biztosít a vállalatnak a közös gondolkodás, a piaci és iparági igények, kockázatok és kihívások felismerésére, kezelésére.

A Market Építő Zrt. a Corvinus stratégiai partneri találkozóin is részt vállal az innovációs és a kutatás-fejlesztési együttműködésekben.

Az egyetem idén korábban már több együttműködési megállapodást kötött, többek között az EY Magyarországgal, a Hewlett Packard Enterprise-zal és az ExxonMobillal - olvasható a Corvinus közleményében.

Ez utóbbi cég azért is aktuális építőipari szempontból, mivel a FIABCI ingatlanfejlesztési Nívódíjgáláján nemrég új székházával, a Pillar Irodaházzal kapta meg a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara különdíját a GTC Magyarország Zrt. és ZDA-Zoboki Építésziroda Kft. együttesen, melynek generálkivitelezője a KÉSZ Csoport tagja, a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. volt, az alapozását pedig a HBM Soletanche Bachy Kft. végezte el. A KÉSZ Csoport alvállalkozójaként az építkezés során pedig az AGO Steel Kft. szerelte az akusztikai falpaneleket.

Iparági hírekMarket Építő Zrt.Corvinus EgyeteminnovációoktatásKÉSZ CsoportHBM Kft.AGO-Steel Kft.

Hírlevél

Hirdetés