2024.04.20, Szombat
Közösségépítő bowlinggal emlékeztek meg a hídépítés fontos alakjáról
Fotók: Bernát Benjámin/magyarepitok.hu

Közösségépítő bowlinggal emlékeztek meg a hídépítés fontos alakjáról

magyarepitok.hu

2019.03.05. 09:33 - Almási Krisztina

Az eseményen egyéni és csapatversenyekre került sor, ahol Boros Péternek, a hídépítés kiemelkedő személyiségének állítottak emléket kedvelt tevékenységével, a bowlinggal.

Hirdetés

Az A-Híd támogatásával, a Hídépítők Egyesülete szervezésében az idei évben már harmadik alkalommal rendezték meg a Boros Péter Emlék Bowling Kupát, melyre Budapest 3. kerületében, a Pearl-Harbor Étterem és Bowlingban került sor.

Az eseményen Boros Péterre, a hídépítés területén ismert és elismert személyre emlékeztek, akinek szenvedélye volt a bowling. A szakember másközösségi tevékenységekben is maximálisan kivette a részét, de legközelebb a szívéhez azok a rendezvények álltak, ahol bowling iránti elhivatottságával átadhatta tapasztalatait és tudását ismerőseinek.

 

Boros Péter

 

A vetélkedőre összesen 61 fő nevezett be, mely során egyéni és csapatversenyekre is sor került. Ez utóbbi lebonyolítása után a legjobb 32 versenyző egyenes kieséses versenyben küzdött tovább a végső győzelem eléréséig. A verseny komoly fizikai és koncentrációs igénybevételt jelentett a legjobbak számára is.

Az egyéni küzdelmek végső eredménye az alábbiak szerint alakult:

  • 1. hely: Horváth Zoltán, Acélhidak Kft.
  • 2. hely: Brunácki Ede, A-Híd Zrt.
  • 3. hely: Kiss Zita, Hídtechnika Kft. és Orosz Károly, Hídépítő Zrt.

A címvédők sem csapat, sem egyéni kategóriában nem tudták megismételni a korábbi években elért eredményüket. Egyedül Horváth Zoltán tudott eredményes lenni a régi győztesek közül – ezúttal azonban nem csapat szinten, hanem egyénileg győzedelmeskedett.

 

A képre kattintva galéria nyílik meg!

A csapatversenyben a legjobbaknak járó elismerést az alábbi személyekből álló csapat zsebelhette be: Somogyi István, Somogyiné Katona Márta, Kiss László, Kerner Gábor, Varga Tímea, Horváth Árpád, valamint Simon Hunor A legtöbb pontot a rendezvényen ez utóbbi versenyző szerezte, aki összesen 271 pontot szedett össze.

A résztvevők az emlékkupával idén is méltó módon emlékeztek meg a szakma számára és emberileg is pótolhatatlan Boros Péterről.

Galéria

KirakatA-Híd Zrt.

Hírlevél

Hirdetés