2024.03.28, Csütörtök
Plakáton köszöntötték a Market jubiláló kollégáit
Fotók: Market Építő Zrt.

Plakáton köszöntötték a Market jubiláló kollégáit

Market Zrt.

2020.07.23. 14:11 - Almási Krisztina

A magyar tulajdonú építőipari vállalat olyan komplex hűségprogramot dolgozott ki, mely az 5-10-15-20-25 éve a cégnél dolgozókat jutalmazza.

Hirdetés

Szokatlan módját választotta jubiláló dolgozói köszöntésére a Market Építő Zrt.: a vállalat óriásplakátokon üdvözölte munkatársait, a jubilálók emellett nagyértékű jutalmakat is kaptak.

Elindította munkatársi lojalitásprogramját a Market. A magyar tulajdonú építőipari vállalat olyan komplex hűségprogramot dolgozott ki, amely az 5-10-15-20-25 éve a cégnél dolgozókat jutalmazza. A vállalatnál ledolgozott évek nagyságával párhuzamosan egyre több fizetett szabadság, prémium és tárgyjutalom is jár.

A Market Építő Zrt. az első félévben huszonegy munkatársának adta át az elismeréseket, akiket az új székházuk előtti óriásplakátokon is köszöntöttek.

Fotók: Market Építő Zrt.

Bertók Ibolya, a Market-csoport HR igazgatója a program indulása kapcsán kiemelte: „Kollégáink megbecsülése sokrétű. Igyekszünk az iparág legjobb juttatási csomagját és munkakörnyezetét biztosítani munkavállalóink számára. Munkaadóként fontosnak tartjuk megmutatni, hogy hosszútávon is jó választás a Market. Nálunk a lojalitás nagy érték és kifizetődő az elkötelezett, szorgalmas munka, és meg van az előrelépés számos lehetősége.”

A számos üzleti és legjobb munkahely típusú díjat elnyert cégcsoport jelenleg közel egy tucat pozícióra keres munkatársakat építéshelyszíni és irodai munkavégzésre egyaránt. A Market Építő Zrt. az elmúlt hónapban költözött új, modern székházába, és jövőre ünnepli alapításának 25 éves évfordulóját.

KirakatMarket Építő Zrt.

Hírlevél

Hirdetés