2024.03.19, Kedd
Megújult a Terrán AddOn: már a Terrán Generon is elérhető a megújult felületen
Képek: Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Megújult a Terrán AddOn: már a Terrán Generon is elérhető a megújult felületen

magyarepitok.hu, Terrán

2022.06.20. 08:00

A Terrán számára fontos, hogy a tervezői igényeknek is maximálisan eleget tegyen. Ezt a célt szolgálja az ArchiCAD program alá beépülő, megújult Terrán AddOn is, ami most extra funkcióval bővült: ezentúl a Terrán Generon napelemes tetőcserépről naprakész tervezői információk érhetők el.

A Terrán számára kiemelten fontos, hogy segítse, edukálja mind a lakosságot, mind a szakembereket. Az építészek munkájának támogatása, a kamarákkal, szakmai szervezetekkel való kollaboráció kiemelt prioritású a cég életében, ezt bizonyítja a Magyar Építőművészek Szövetségével a közelmúltban kötött hosszú távú szakmai együttműködés is.

 

 

Tervezői igényekre szabva

A Terrán saját weboldalán egy kifejezetten az építészeknek szóló platformot hozott létre, ahol a termékek általános műszaki bemutatása mellett részletes és hasznos információkat kaphatnak az építészek a komplett Terrán tetőfedő rendszerről.

A cég több mint egy évtizede fejleszt olyan speciális beépülő felületet, amelynek segítségével a Terrán tetőcserepek és kiegészítők tervekbe integrálása egyszerűvé válik.

A legfrissebb, kizárólag az ArchiCAD alá beépülő Terrán AddOn a széleskörű felhasználói igényeknek megfelelve egy komplex tervezéstámogató felületet kínál, amelynek segítségével – akár az ArchiCAD felületének elhagyása nélkül – nemcsak a tetőcserepekről, hanem a kiegészítő termékekről is egyetlen gombnyomással elérhetővé válik minden hasznos információ, például a speciális beépítési alapadatok, illetve fotorealisztikus látványkép is készíthető, teljesebbé téve így a tervet.

 

 

A megújult AddOn kiegészült a Terrán Generonnal

Az AddOn nemcsak megújult, hanem bővült is: mostantól a Terrán Generon napelemes tetőcserépről naprakész részletes tervezői információk érhetők el – csomópontok, alátéthéjazati információk, termékleírások, adatok, teljesítmény-nyilatkozatok –, valamint a napelemes tetőcserép a tervekbe beilleszthető (az előírásoknak megfelelő szabályokkal) és ráhelyezhető a megrajzolt tetőre, így a látványterven a Terrán Generon esztétikai előnyét is láthatja az építtető már a tervezési fázisban. 

Az ArchiCad AddOn telepítője letölthető a Terrán oldaláról.

 

 

KirakatTerrán Tetőcserép Gyártó Kft.Terrán Generonnapelemnapelemes tetőcserépdigitalizáció