2024.03.19, Kedd
Így néz ki a legnépszerűbb pesti lakóingatlan fejlesztés
cordia.hu

Így néz ki a legnépszerűbb pesti lakóingatlan fejlesztés

epiteszforum.hu

2016.09.21. 13:07 - Antal Zsófia

A Cordia 186 lakásos új ingatlanja, a Thermal Zugló 2 nyerte a nemrégiben lezajlott lakáskiállítás közönségszavazását. Az épülő társasház minden lakása termálvíz-csatlakozással rendelkezik.

Hirdetés

A szeptember 16. és 18. között lezajlott Lakás 2016 kiállítás és vásárhoz kapcsolódóan a Portfolio.hu online szavazást tartott arról, melyik lakóingatlan lesz Pest legjobb nagy lakásszámú ingatlanfejlesztése. Az olvasók a látványtervek alapján hozhatták meg a döntést: a szavazás nyertese a Cordia Magyarország Zrt. építés alatt álló Thermal Zugló 2 projektje.

A Thermal Zugló 2 ingatlanberuházás várhatóan 2017 végére valósul meg, benne 186 lakással. A lakópark különlegességét a minden fürdőszobában rendelkezésre álló termálvíz-csatlakozás, az épületek teraszház-jellege, az élhető belső terek, valamint az adja, hogy az épületeket egymáshoz képest eltolva helyezték el a területen.

A Cordia a Futureal-csoport tagja, s a cégcsoport életében nem ez az első elismerés. A közelmúlt egyik legkiemelkedőbb városmegújítási projektje, a Corvin sétány megkapta az Urban Land Institute Global Awards for Excellence díjat, az International Property Awardot és a FIABCI hazai és nemzetközi Nívódíját is. A Corvin-negyed lakóingatlan-fejlesztéseit lezáró projekt, a Corvin Atrium a sétány részeként 2018-ra valósul meg; itt 531 lakás épül, aminek jelentős része már el is kelt.

Galéria

Mi épül?új építésű lakásoknívódíjakCordiaZugló

Hírlevél

Hirdetés