2024.04.16, Kedd
Zöld lámpát kapott a Váci úti óriásirodaház
gtc.com.pl

Zöld lámpát kapott a Váci úti óriásirodaház

mti, magyarepitok.hu

2018.06.27. 09:23 - Hegedűs Gergely

Újabb részletek derültek ki a közel 100 méteres magaságba felérő Twist-Budapest City Towerről.

Hirdetés

Megkapta a jogerős építési engedélyt, így hamarosan kezdődhet Budapest legmagasabb A-kategóriás irodaháza, a Twist-Budapest City Tower torony-irodaház építése. A hírről a GTC Magyarország ingatlanfejlesztő cég tájékoztatta az MTI-t.

Ahogy azt korábban is megírtuk, a 23 emeletes, 37 ezer négyzetméter bérbe adható területet kínáló iroda-felhőkarcoló a főváros XIII. kerületében a Váci út és a Róbert Károly körút kereszteződésben, a közösségi közlekedés egyik fontos csomópontjában épül fel. A beruházás azért is érdekes, mert átlósan szemben készül az AGORA Budapest irodanegyed az HB Reavis fejlesztésében.

A mostani közleményben az áll, az épület háromszintes mélygarázsában 580 parkolóhelyet és 24 elektromos töltőállomást is létesítenek. A bérlőket kiszolgáló szolgáltatások és kiskereskedelmi egységek alapterülete pedig meghaladja az 1000 négyzetmétert.    

A GTC Magyarország a varsói tőzsdén jegyzett GTC SA tagja. Az alapítása óta eltelt 18 évben öt nagy iroda beruházást hajtott végre Budapesten, összesen mintegy 141 000 négyzetméter bruttó bérbe adható területtel rendelkezik. A cégcsoportnak Magyarországon több irodaháza is van, többek között a Duna Tower, a Center Point, a GTC Metro és a Spirál.

Nyilvános cégadatok szerint a GTC Magyarország Ingatlanfejlesztő Zrt. nettó értékesítési árbevétele 2017-ben 264,8 millió forint volt az előző évi 381 millió forinttal szemben. A tavalyi évet a társaság mintegy 506 millió forint veszteséggel zárta, egy évvel korábban vesztesége 2,7 milliárd forint volt.

Mi épül?ingatlanfejlesztésirodairoda

Hírlevél

Hirdetés