2024.07.20, Szombat
Az alacsony raktárpiaci kínálatot növeli a Weinberg vecsési munkája
fotók: Nagy Mihály / magyarepitok.hu

Az alacsony raktárpiaci kínálatot növeli a Weinberg vecsési munkája

magyarepitok.hu

2018.11.29. 11:57 - Antal Zsófia

A jövő tavasszal elkészülő 13 ezer négyzetméteres csarnokban már megtartották a bokrétaünnepséget.

Hirdetés

Elérte legmagasabb pontját a vecsési Airport City Logisztikai Park legújabb big-box épülete, az E-F csarnok, ahol a fejlesztő CPI Property Group csütörtökön bokrétaünnepséget rendezett. A 13 ezer négyzetméteres létesítmény építését nyár elején kezdte el a Weinberg 93 Kft., az átadás 2019 első negyedévében várható.

A képre kattintva galéria nyílik!

Az idén 10 éves vecsési komplexum az átadást követően 55.000 m2 raktárcsarnokot illetve irodai bérleményt kínál majd ügyfelei számára. A jelenleg 95%-os bérbeadottsággal rendelkező park eddigi fázisaihoz hasonlóan 11 méteres belmagasságú, ipari kapukkal és magas színvonalú alapkiépítéssel, előnyösen szabott méretekkel tervezett bérleményi területekkel bővül.

A CPI Hungary fejlesztési célja, hogy az építőipari szűk keresztmetszet ellenére reagáljon a raktárpiac rekord alacsony kínálati szintjére, és az Airport City eddigi sikerére. A bokrétaünnepségen beszédet mondott Szlahó Csaba, Vecsés polgármestere, Nagy Iván, a CPI Hungary fejlesztési igazgatója, Soóki Tóth Gábor elemzési vezető és logisztikai szakértő, illetve Bodahelyi András, a CPI logisztikai parkjának bérbeadási menedzsere.

Galéria

Weinberg '93 Építő Kft.Mi épül?logisztikai központVecséscsarnoképítés

Hírlevél

Hirdetés