2024.03.28, Csütörtök
Kézilabdaszentélyt alakítottak ki a Telekom Veszprém játékosainak
Illusztráció - Pixabay

Kézilabdaszentélyt alakítottak ki a Telekom Veszprém játékosainak

MTI

2020.08.24. 08:00 - Gyöngyösi Klaudia

A projekt során elbontottak falakat, berendezéseket, megújították a mosdóteret, és teljesen új környezetet alakítottak ki.

Hirdetés

Sajtóbejáráson mutatták be a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának új öltözőjét és a Veszprém Arénában elvégzett fejlesztéseket. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója elmondta: a csarnokban az öltözők és az öltözőfolyosó megújítása mellett rehabilitációs szobát is kialakítottak.

Az első csapat öltözőjében nemcsak egyszerű megújítást végeztek, hanem teljesen átalakították, modernizálták azt. Elbontottak falakat, berendezéseket, megújították a mosdóteret, és teljesen új környezetet alakítottak ki.

 

A korábbi évek emlékezetes fotói is fontos szerepet kaptak a felújítás során

Az öltöző vitrinjeiben helyet kapott az első elnyert trófea, valamint a 2007/08-as szezonban megszerzett KEK-serleg, a bejárat mellett pedig a 2009-ben meggyilkolt Marian Cozma portréját helyezték el.

Az öltözőfolyosókon kicserélték a korábban felrepedezett műgyanta padlózatot, melyen három Veszprém-címer is látható, a falakat pedig a közelmúlt veszprémi játékosai és a szurkolók fotói díszítik.

"A fejlesztésekkel azt szerettük volna elérni, hogy az arénába érkező játékosok érezzék: egy kézilabdaszentélybe lépnek be" – emelte ki a vezérigazgató.

Mi épül?Veszprémsportberuházásokinnovációépítőipar

Hírlevél

Hirdetés