2024.03.04, Hétfő
Duna Terasz Grande lakópark: 790 vízpart közeli lakás épül a XIII. kerületben
Látványtervek: Mitte

Duna Terasz Grande lakópark: 790 vízpart közeli lakás épül a XIII. kerületben

MTI

2021.03.10. 08:00 - Gyöngyösi Klaudia

A projekt a KÉSZ kivitelezésében és az Óbuda Építész Stúdió, valamint a Vadász Építész Stúdió tervei alapján jön létre.

Hirdetés

Az OTP Bank 23 milliárd forintos hitelt biztosít a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport legújabb fejlesztéséhez, a Duna Terasz Grande lakóparkhoz, ami a Duna Terasz Lakónegyed részeként valósul meg – derül ki az OTP Bank és a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport közleményéből.

A  beruházás a KÉSZ kivitelezésében, az Óbuda Építész Stúdió, valamint a Vadász Építész Stúdió tervei alapján valósul meg.

A társaságok közös közleménye szerint a lakóparkban 790 lakás épül - az egyszobástól a nagy, családi ötszobásig -, amelyek két épületben, Budapest XIII. kerületében a Vizafogó városrészen, a Foka-öböl közelében helyezkednek el. A kéthektáros területen a pince és földszinti teremgarázs, az üzletek és a földszinten található közös használatú terek szerkezetépítése folyik.

A tervek szerint az épületet 2023-ban adják át.

Közölték, hogy az első értékesítési ütemben eladásra kínált 464 lakásból 164-et értékesítettek, ez kicsivel több, mint 35 százaléka a jelenlegi ütemnek, a teljes beruházás számainak tükrében pedig meghaladja a 20 százalékot is.

 

Az OTP Bank már a lakópark korábbi ütemében is partner volt

A közlemény idézte Tóth Csabát, a D&B Ingatlanfejlesztő-Csoport ügyvezetőjét, aki elmondta: megtisztelő, hogy az OTP Bank elismeri és támogatja a Duna Terasz Grandéban rejlő egyediséget, valamint a megbízható, stabil fejlesztői hátteret, amelyre a beruházás minden ütemében kiemelt figyelmet fordítanak.

Galovics Gábor, az OTP Bank ügyvezető igazgatója pedig arról számolt be a közleményben, hogy az OTP Bank továbbra is elkötelezett az ingatlanfejlesztések, azon belül is a lakóingatlanok finanszírozásában. A Duna Terasz Lakónegyed korábbi ütemében is partnerként voltak jelen, ahol stabilitás és alacsony kockázat jellemezte a projektet - tette hozzá a szakember.

Mi épül?KÉSZ CsoportÓbuda GroupVadász Építész StúdiólakásépítésBudapest

Hírlevél

Hirdetés