2024.03.19, Kedd
Indul az üzletek kialakítása Buda legnagyobb bevásárlóközpontjában
Fotók: Futureal csoport

Indul az üzletek kialakítása Buda legnagyobb bevásárlóközpontjában

magyarepitok.hu

2021.03.04. 09:22 - Hegedűs Gergely

A komplexum megkapta a használatbavételi engedélyt, számos újabb bérlő csatlakozása van folyamatban.

Hirdetés

Megszerezte a használatbavételi engedélyt az Etele Plaza, így a bérlők megkezdhetik új üzleteik kialakítását Buda legnagyobb bevásárlóközpontjában - derült ki a Futureal-csoport közleményéből.

A beszámoló szerint a hatósági szabályoknak és a szakmai elvárásoknak maradéktalanul megfelelt az épület, így az Etele Plazát fejlesztő Futureal számára engedélyezték a használatbavételt. 

Ennek köszönhetően megkezdődhet a beltér leglátványosabb fázisa, a hazai és nemzetközi bérlők üzleteinek végső kialakítása. 

A fővárosban a Kelenföldön létrejött 300 millió eurós beruházásban a szerkezetépítést részben a Bayer Construct Zrt. kivitelezte, a pláza építéséhez a Peri teherhordó szerkezetet használták. A projektet a Paulinyi & Partners tervezte. A beruházásról legutóbb ebben a cikkben számoltunk be részletesen.


A nagybérlők újdonságokkal készülnek a nyitásra

A bruttó 137 ezer négyzetméter összterületű Etele Plaza bérbeadható területe 55 ezer négyzetméter. A közlemény szerint a már bemutatott nagybérlők újdonságokkal készülnek a szeptemberi nyitásra.

A komplexumban a 180 divatüzlet mellett élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, gyermekjátszóház és egyéb szolgáltatások lesznek jelen.   

Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója a közlemény szerint megjegyezte: jelenleg számos izgalmas partnerrel állnak aláírás közeli helyzetben, hogy tovább bővíthessék a bevásárlóközpont már most is óriási kínálatát.

Mi épül?Bayer Construct Zrt.KelenföldEtele PlázaPeri Kft.Paulinyi-Reith & Partnersbevásárlóközpont

Hírlevél

Hirdetés