2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Már üzemel a teljes átalakításon átesett nyíregyházi INTERSPAR

Már üzemel a teljes átalakításon átesett nyíregyházi INTERSPAR

magyarepitok.hu

2022.04.06. 14:00 - Hegedűs Gergely

A SWIETELSKY Magyarország által kivitelezett beruházásban tágas tereket, könnyebben használható parkolót és számos környezetkímélő technológiát kapott az épület.

Hirdetés

Több mint négymilliárd forintos beruházásból újult meg a nyíregyházi INTERSPAR – adta hírül a beruházó vállalat. A SWIETELSKY Magyarország Kft. kivitelezésében elkészült fejlesztés után az épület új belső és külső arculattal, tágas terekkel és modern elrendezéssel várja a vásárlókat áprilistól.

A közlemény arra is kitér, hogy az átépítés során ügyeltek arra, hogy a megújult eladótérhez letisztult forma- és színvilág társuljon.

„A változó fogyasztói elvárásoknak megfelelően a nyíregyházi egységünkben is kiemelt helyre kerültek az egészségtudatos táplálkozást segítő élelmiszerek, köztük a bio- és diabetikus termékek”

- mondta el Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.


Környezetkímélő LED-világítás és hűtéstechnika

Ahogy azt lapunk a februárban megjelent cikkben is bemutatta, egy 23 éves épület teljes modernizációját, kivitelezését hajtotta végre a SWIETELSKY Magyarország Kft. a megyeszékhelyen.

A 2021 márciusában kezdett munkák során a mintegy 16 ezer négyzetméternyi építmény bejárati részt teljesen el kellett bontani a komplett elektromos hálózattal és gépészeti berendezésekkel együtt. Ezután következhettek a belső építészeti és szerkezeti átalakítások, továbbá a parkoló és az ahhoz tartozó záportározó fejlesztése.

A hipermarket teljes körű megújítása során az eladótér új berendezéseket kapott: modern hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségbútorok és kasszák szolgálják a hipermarket vásárlóinak igényeit. Az eladótérben modern LED-világítás gondoskodik arról, hogy minél kevesebb energiát fogyasztva működjön a létesítmény, a hűtéstechnikát környezetkímélő, CO2-alapú rendszerre cserélték, a modern hűtők pedig ajtókkal felszerelve érkeztek.


A helybeni étkezés és a világhálós bevásárlás is lehetővé vált

A kényelmes vásárlást az eddiginél szélesebb, így könnyebben használható beállókkal rendelkező fedett és külső parkolóhelyek is segítik, az elektromos autótöltési lehetőséget pedig nyolc, erre alkalmas csatlakozási ponton vehetik igénybe az áruház vendégei. A létesítmény számos más kényelmi szolgáltatással is kiegészült: a vevők komfortosan, a parkolószinten megközelíthető mozgójárda vagy lift segítségével érhetik el a kereskedelmi egységeket.

Az üzlet bejáratánál kapott helyet az INTERSPAR to Go, amely friss, helyben készült készételeket, salátákat, desszerteket kínál elvitelre, vagy akár helyben fogyasztásra is. A SPAR online shop és annak áruházi átvételi lehetősége egyre népszerűbb, ezért a nyíregyházi hipermarket újjáépítése során is kialakították ezt a modern vásárlási formát támogató szolgáltatást.

Mi épül?Swietelsky Magyarország Kft.Nyíregyházabevásárlóközpont

Hírlevél

Hirdetés