2024.04.16, Kedd
Korszerűbb gimnáziumban folytathatnak tanulmányokat a székesfehérvári diákok
Fotó: Tóparti Gimnázium / Facebook

Korszerűbb gimnáziumban folytathatnak tanulmányokat a székesfehérvári diákok

magyarepitok.hu, TED

2023.01.03. 13:59 - Kolinek Nóra

A projektben teljes körű belső felújítást kap a vármegyei székhely gimnáziuma.

Hirdetés

Felújítják a székesfehérvári Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumot. Az uniós közbeszerzési közlöny információi szerint a nettó 2,45 milliárd forint értékű kivitelezést a BUILD IT Mérnökiroda Kft. végezheti el.

A munka során felújítják a 8500 négyzetméter összes hasznos alapterületű épületegyüttes külső tető- és teraszát, cserélik a homlokzati nyílászárókat, utólagos talajnedvesség elleni védelemmel látják el a falakat, szigetelik a homlokzatot. Megtörténik a fűtésrendszer felújítása, a víz- és szennyvízhálózat cseréje és a villamoshálózat felújítása.

A projektben egyebek mellett elbontják a régi nyílászárókat és új, műanyag nyílászárókat építenek be, elvégzik a belső festéseket és a homlokzati vakolást, kijavítják a beton felületeket, és 750 négyzetméteren térburkolatot készítenek, továbbá megközelítőleg 120 db belső szekrényt helyeznek el.

A gépészeti korszerűsítés során hozzávetőleg 220 db lapradiátort, új csaptelepeket és közel 1000 db lámpatestet építenek be, emellett kiépítik a hangosítást, és kültéri kamerákat telepítenek, továbbá tűzjelző- és vagyonvédelmi rendszert építenek ki.

Mi épül?Build It Mérnökiroda Kft.Székesfehérvároktatási beruházásTóparti Gimnázium

Hírlevél

Hirdetés