2024.05.28, Kedd
Új szupermarket várja a vásárlókat az ország délkeleti sarkában
Fotók: SPAR Magyarország

Új szupermarket várja a vásárlókat az ország délkeleti sarkában

magyarepitok.hu

2024.04.11. 10:19 - Szabó Ákos

Békéscsaba központjában nyitotta meg kapuit egy több mint 500 négyzetméteres SPAR.

Hirdetés

Mintegy 212 millió forintos beruházással új szupermarketet nyitott a SPAR Magyarország a békéscsabai Belvárosban, az Andrássy út 3-5. szám alatt, egy korábbi kereskedelmi létesítmény helyén. A vállalat a beruházás révén 17 új munkahelyet teremtett a békési vármegyeszékhelyen – írják közleményükben.

"Legújabb beruházásunk révén Békéscsaba szívében vehetnek mától új szupermarketet birtokba a békési vármegyeszékhely és vonzáskörzetének lakói. A beruházás során a korábbi üzlethelyiség megújult: vonzóbb, korszerűbb és energiatakarékosabb lett."

– ismertette Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

 

Félezer négyzetméteres eladótér

Békéscsaba belvárosában, az Andrássy út 3-5. szám található üzlet korábban is kereskedelmi egységként működött. Az 540 négyzetméteres eladótér a SPAR legújabb belsőépítészeti koncepcióját követi, megőrizve a meglévő bútorokból mindazt, amelyek illeszkednek az új megjelenésbe.

 

 

A bejárat mellett található zöldségosztály után a pékáru-részleg következik. Ezt követően a kiszolgálópultok, majd a frissáru-hűtők és gondolák érintésével juthat el a vásárló a pénztárakig. A szupermarket széles áruválasztékában a hazai családi és kisvállalkozások által előállított élelmiszerek, a kényelmi és SPAR márkatermékek, valamint az egészségtudatos életmódhoz kapcsolódó árucikkek is helyet kaptak.

Az átalakítás során az energiahatékonyságra is figyelmet fordított a vállalat: az eladótér világítását a korábbiaknál jóval takarékosabb LED-lámpákkal oldották meg.

Mi épül?bevásárlóközpontélelmiszeriparBékéscsabaSpar üzletlánc

Hírlevél

Hirdetés