2024.09.13, Péntek
Ilyen lesz belülről Székesfehérvár új belgyógyászati központja – VIDEÓ
magyarepitok.hu

Ilyen lesz belülről Székesfehérvár új belgyógyászati központja – VIDEÓ

magyarepitok.hu

2024.08.25. 08:00 - Móré Levente

Friss videónkban a külső munkálatok mellett a belső tereket is bemutatjuk – hamarosan átadhatják az a Fejér-B.Á.L. és az Épkar által kivitelezett épületet.

Hirdetés

Fejér vármegye egyik legfontosabb beruházását, a Fejér-B.Á.L. Zrt. és az Épkar Zrt. konzorciuma által Székesfehérváron kivitelezett Szent György Egyetemi Oktató Kórház új tömbjének születését folyamatosan nyomon követjük. Az összesen több mint 6100 négyzetméteres belgyógyászati központ építkezése lassan a végéhez közeledik.

Amint legutóbbi cikkünkben is beszámoltunk róla, az "L" épületben mára bekerültek a belső nyílászárók, elkészültek az elektromos és gépészeti szerelvényezések, a bútorbeépítések, valamint a helyiségek festése is véget ért. Elkészültek a liftek és az elhelyezés utáni szükséges szakipari munkálatok is. Véget értek az előtető lakatos szerkezeti munkálatai a külső homlokzaton és térkő fedi az „L” épület főbejárata előtti parkolót és a 40 fős parkolót is.

A belgyógyászati épület szinte kész belső tereit és a végleges formáját felvevő külsőt is most friss videónkon keresztül a saját szemével is megtekintheti

 

 

YoutubeÉpkar Zrt.Fejér-B.Á.L. Zrt.SzékesfehérvárSzékesfehérvári kórházvideó

Hírlevél

Hirdetés