2024.03.19, Kedd
Ez a vállalat is hozzájárul a szakemberképzéshez
Fotó: ravak.hu

Ez a vállalat is hozzájárul a szakemberképzéshez

MTI

2021.04.16. 08:00 - Kalácska-Nagy Nóra

Az új létesítményben képzési központot is kialakítottak, ahol a lakberendezési- és termékismereti oktatásokon kívül gyakorlati képzéseket is tartanak.

Hirdetés

Új logisztikai és szakemberképző központot épített a RAVAK fürdőszobafelszereléseket gyártó vállalat Kistarcsán - közölte a RAVAK Hungary Kft. csütörtöki közleményében. A 2,5 milliárd forintból megvalósuló beruházásban 3600 négyzetméteres raktárt, 500 négyzetméteres bemutatótermet építettek, és 1100 négyzetméteren irodákat hoztak létre.

Vajányi László cégvezető kiemelte,

az új létesítményben képzési központot is kialakítottak, ahol a lakberendezési- és termékismereti oktatásokon kívül gyakorlati képzéseket is tartanak szakembereknek és szakiskolás diákoknak, hogy termékeiket megfelelő szakértelemmel telepítsék a háztartásokba, valamint szállodai és sportlétesítményekbe.

Vajányi László hozzátette, a fiatal generációval is felveszik a kapcsolatot, számukra olyan programokat terveznek, amelyekkel a szakiskolákban elsajátított ismeretet egészítik ki a diákok, de átadják a gyártónál alkalmazott műszaki és innovatív ismereteket is.

 

Számos termékük Szegeden készül

A vállalat elsőként telepedett le a kistarcsai kórház melletti gazdasági övezetbe. Az 1,8 hektár területen megépült központ létesítésével egyidőben 16 új munkahelyet hoztak létre, 58-ra növelve a munkatársak létszámát.

A RAVAK Hungary Kft. a cseh RAVAK Rt. leányvállalataként 1999-ben kezdte el működését, amely meghatározó szerepet tölt be a magyar fürdőszobai berendezések és kiegészítők piacán. Az öntött műmárvány zuhanytálcák és mosdók Szegeden készülnek, a fürdőszobabútorok, illetve kerámia termékek a lengyelországi gyáregységből érkeznek Magyarországra. A zuhanykabinok és a kádak pedig a csehországi gyáregységeikben készülnek.

SzakképzésszakképzésszakemberképzésRavak Hungary Kft.Kistarcsa

Hírlevél

Hirdetés