2024.05.26, Vasárnap

myPlan.cloud

Már neves hazai szereplők is használják a myPlan.cloud-ot

2022.01.27

Iparági hírek

A myPlan.cloud, a kifejezetten építőipari felhasználásra készült dokumentumkezelő szoftver, egyre nagyobb teret hódít, jól ismert nagy hazai szereplők és nemzetközi vállalatok is letették már a voksukat mellette.

“Minden rendben van a projektemmel, vagy megint elégetünk százmillió forintot?”

2020.04.22

A jó tervkezelés legfontosabb ismérve, hogy mindenki pontosan tudja miből kell dolgoznia. Ha egy alvállalkozó rossz terveket használ akár csak egy hétig, az több tízmillió forintos kárt jelenthet, ráadásul a vezetők és tulajdonosok számára ez a mínusz egyáltalán nem transzparens. A problémára megoldást nyújtó myPlan.cloud szoftvert ezúttal konkrét számokkal vizsgáltuk.

Professzionális dokumentum- és tervkezelés az építőiparban

2019.07.17

A mai világban az információáramlás hatékonysága kulcsfontosságú – egy építési projekt során ennek súlya akár százmilliókban mérhető. A dinamikusan növekvő építőiparban gyakran találkozunk azzal, hogy egy komolyabb veszteség után a kivitelező, a tervező és a megbízó egymásra mutogat. A probléma forrása az esetek 94%-ában az információáramlás problémáira vezethető vissza. Általános elvárás, hogy növeljük az egy főre jutó termelési értéket, hogy a növekvő mennyiségű munkát ugyanannyi szakemberrel elvégezhessük - ebben segít a myPlan.cloud szoftver.