2024.03.19, Kedd
Látványos hídépítési munkát végez az M2-esen a Strabag
Illusztráció - Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Látványos hídépítési munkát végez az M2-esen a Strabag

nif.hu

2018.08.03. 16:01 - Szabó Ákos

A vállalatcsoport munkájával 2x2 sávossá bővülő autóúton a jövő hét elején két éjszaka során emelik helyükre a műtárgy elemeit.

Hirdetés

Újabb fontos szakaszához érkezett a M2-es autóút négysávúsításának és felújításának projektje, melyről legutóbb áprilisban számoltunk be. A 2016 májusában megkezdődött, 19,6 kilométernyi pálya fejlesztését magában foglaló nagyberuházás kivitelezési munkálatait a Strabag Építő Kft. és a Strabag AG konzorciuma végzi el. Az uniós és hazai forrásokból megvalósuló építkezés várhatóan 2019 őszén készül el.

 

 

Az éjszakai munkálatokkal csökkentik a forgalomelterelés hatásait

Az infrastruktúrafejlesztés keretében a korábban mindkét irányba egy-egy sávos M2-es út 2x2 sávos úttá épül át. A jelenleg zajló kivitelezési szakaszban többek között egy új fejlesztésű hídon dolgoznak Vác déli csomópontja közelében, mely a Gödöllői út és a vasútvonal felett vezet át – írja a nif.hu.

A munkálatok során augusztus 6-án és 7-én éjszaka 23 órától reggel fél 5-ig ideiglenesen lezárják a Gödöllői út az M2-es alatti szakaszát és a forgalmat átterelik a 2. sz. főút – Vác Külső Rádi út – Vácduka Kossuth Lajos út útvonalra.

StrabagÚtépítésútépítésVácútfelújításM2-es

Hírlevél

Hirdetés