2024.04.16, Kedd
Régi földúthálózat kap burkolatot Fejér megyében a Soltút munkájával
Illusztráció: Bernát Benjámin (magyarepitok.hu)

Régi földúthálózat kap burkolatot Fejér megyében a Soltút munkájával

magyarepitok.hu

2018.09.27. 09:00 - Veres Ida

A Mezőszilason lezajló beruházás során három földutat fejlesztenek.

Hirdetés

Új útburkolatot építenek a Fejér megyei Mezőszilas külterületének több útján is. A község keleti határát érintő fejlesztés uniós forrásból, közel 43 millió forintból valósul meg a Soltút Kft. kivitelezésében.
 

Három földút újul meg

A Mezőszilas keleti határán elhelyezkedő három földutat érintő beruházás során átlagosan 20 centiméter mélységben készítenek úttükröt, aminek középvonalára 4 méter szélességben a zúzottkő stabilizáció kerül. Az utak koronaszélessége 6 méter lesz, 1-1 méter széles útpadkával kiegészülve. A fejlesztés összesen 1 kilométeren jön létre. Azokon a szakaszokon, ahol a rendelkezésre álló földrészlet szélessége nem ad lehetőséget koronaszélesség kialakítására, ott az útpadka szélességéből vonnak el. A beruházás a Széchenyi 2020 program keretében jön létre - derül ki a közbeszerzés adataiból.

 

Illusztráció: Bernát Benjámin (magyarepitok.hu)

Más útfejlesztés is történt nemrég a megyében

A Soltút augusztusban szintén Fejér megyében már befejezett egy útfejlesztést: akkor a 62-es főút Szabadegyháza-ipartelepet elkerülő szakaszát készítették el 2,9 kilométer hosszan, kétszer egy sávos főutat kialakítva.

Soltút Kft.ÚtépítésútépítésFejér megye

Hírlevél

Hirdetés