2024.03.29, Péntek
Összemérték futballtudásukat az infrastruktúra-építés bajnokai
magyarepitok.hu

Összemérték futballtudásukat az infrastruktúra-építés bajnokai

magyarepitok.hu

2016.09.29. 15:03 - Antal Zsófia

Az elmúlt szombaton negyedik alkalommal került megszervezésre az infrastrukturális szektor legnagyobb szabadidősport programja, az Infrastruktúra Kupa és Családi Nap.

Hirdetés

A rendezvényre azon minisztériumok, közigazgatási intézmények és állami vállalatok kaptak meghívást, amelyek a szektorhoz kapcsolódó tervezési, fejlesztési, megrendeléses és üzemeltetési folyamatokban kiemelkedő szerepet játszanak.

A kupának az első két évben az angyalföldi Vasas Sporttelep, tavaly a BKV Előre Stadion, idén pedig az impozáns II. kerületi környezetben fekvő Pokorny József Sport- és Szabadidőközpont adott otthont. A szervezők promóciós kiállítói udvarrá alakították át a Sportközpont belső parkolóját, így mindenki megtalálhatta a számára érdekes aktivitást és látványosságot. A focimeccsek mellett idén első alkalommal vezetői tenisztorna is kapcsolódott az eseményhez.

„Nagy örömünkre a fővédnöki tisztség betöltésére ismét vállalkozott Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár úr. A kivitelezői oldalról érkező vállalatok hivatalos kísérő rendezvényünkön, a NIF Kupán mérhették össze tudásukat, amelyre ezúttal már nyolc vállalat kispályás focicsapatát láthatunk vendégül. Ezen programunkon Nagy Róbert vezérigazgató úr töltött be fővédnökséget a NIF Zrt. részéről” – újságolta Szalay Gergő, a szervező PromoSport Kft. ügyvezetője.

 

A VIP fogadáson oldott hangulatban találkozhattak a támogató cégek

A fővédnököket Kondrik Kornél, a NIF Zrt. gazdasági vezérigazgató-helyettese képviselte, és buzdította jó sportolásra az ünnepélyes megnyitón. A VIP fogadáson a névadó támogató Swietelsky Vasúttechnika ügyvezetője, Völgyesi Zsolt fejezte ki elismerését a házigada PromoSport Kft-nek azért, hogy ekkora mezőnyt tudtak összeverbuválni.

 

Völgyesi Zsolt

 

„Az A-Híddal a kezdetektől részt veszünk az infrastruktúra kupán, s párszor dobogós helyezést is sikerült elérnünk” – mondta el a VIP fogadáson a Magyar Építők szerkesztőségének Sal László, az A-Híd Zrt. vezérigazgatója. „Jó alkalom ez, hogy oldott hangulatban, más körülmények között is találkozhassunk a szakmabeliekkel” – tette hozzá. A vezérigazgató azt is elmondta, hogy a cégcsoportnak két focicsapata is van: az egyikben a fiatal munkatársak, a másikban pedig a volt kollégák játszanak rendszeresen.

 

Sal László (b) az A-Híd Zrt. és Oltyán József a Regon Zrt. vezérigazgatója - a képre kattintva galéria nyílik!

 

A HE-DO Kft. idén másodszorra szerepelt az Infrastruktúra Kupa szponzorai között. „Mivel már komolyabb szerepet vállalunk a hazai útépítésben, fontosnak éreztük, hogy társadalmilag is támogassuk az iparágat” – emelte ki Sipos Zsolt, a cég ügyvezető igazgatója. „Ez egy viszonylag zárt szakma, s egy ilyen rendezvényen sok volt osztálytárssal találkozhatunk újra” – mondta el az esemény hangulatáról az igazgató.

 

Sipos Zsolt a HE-DO csapatát lelkesíti

 

Hogy a sportról is szó essék…

A győztes csapat a Nemzetgazdasági Minisztériumnak szerzett dicsőséget, miután a döntőben 2:1-re győzött a NIF Zrt. ellen. A bronzmérkőzésen a rendes játékidő végén 1-1 volt az eredmény, büntetőkkel a Magyar Közút Nonprofit Zrt. bizonyult jobbnak a végig nagyon jól szereplő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. focistáinál.

 

 

Galéria

Swietelsky Magyarország Kft.A-Híd Zrt.HE-DONemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF)Aktuális

Hírlevél

Hirdetés